Ziemassvētki nav aiz kalniem, tādēļ VATP Biznesa inkubators aicina Kurzemes reģiona uzņēmumus pieteikties dalībai Ziemassvētku tirdziņos Vācijā.

Uzņēmējiem tiek piedāvāts ietaupīt savu laiku un naudu, organizējot kopēju uzņēmumu produkciju stendus Vācijas populārākajos Ziemassvētku tirdziņos, nodrošinot uz atvieglotiem nosacījumiem pilnu pasākuma organizāciju – no produkcijas loģistikas līdz pārdošanai.

 

Tirdziņi tiek organizēti divās Vācijas pilsētās Darmštatē un Vupertālē.

 

Darmšate ir ekonomikas un kultūras centrs Reinas un Mainas dienvidu reģionā ar vairāk kā 140 000 iedzīvotāju, tā ir moderna pilsēta ar senām tradīcijām. Ziemassvētku tirdziņu Darmštatē apmeklē ne tikai vietējie iedzīvotāji, bet arī iebraucēji un tūristi no citām valstīm. Dalībā Ziemassvētku tirdziņā plānota no 3.-9. decembrim.

 

Vupertāle ir Rietumvācijas rūpniecības centrs ar 350 000 iedzīvotājiem, tās Ziemassvētku tirdziņam ir vairāk nekā 30 gadus ilgas tradīcijas. Vupertāles Ziemassvētku tirdziņā dalība plānota no 25. novembra līdz 29. decembrim

 

Ja vēlaties pieteikt sava uzņēmuma dalību Ziemassvētku tirdziņos Darmšatē vai Vupertālē, aizpildiet Pieteikuma anketu līdz 2013. gada 21. oktobrim un nosūtiet to uz e-pasta adresi: bi@vatp.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: