Pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” oktobri pasludina par rudens tīrīšanas darbu mēnesi, aicinot iedzīvotājus iesaistīties trīs veidu atkritumu savākšanas akcijās.

5. oktobrī Ventas kreisajā krastā (pilsētā) un 6. oktobrī Ventas labajā krastā (Pārventā) notiks Elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumu savākšanas akcija, kuras laikā iedzīvotāji tuvāk savai dzīvesvietai bez maksas varēs nodot dažāda veida elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumus: datortehniku, televizorus un radioaparatūru, ledusskapjus, elektriskās plītis un mikroviļņu krāsnis, elektriskās tējkannas, gludekļus, fēnus un citas mājsaimniecības elektriskās un elektroniskās iekārtas.

12. un 13. oktobrī pilsētā un 19. un 20. oktobrī Pārventā notiks Lielgabarīta atkritumu savākšanas akcija, kuras laikā iedzīvotājiem būs iespēja bez maksas izmest lielgabarīta atkritumus konteineros, kas būs izvietoti vairākās pilsētas vietās.

26. oktobrī pilsētā un 27. oktobrī Pārventā notiks Bīstamo atkritumu savākšanas akcija, kuras laikā iedzīvotāji bez maksas tuvāk savi dzīvesvietai varēs nodot bīstamos atkritumus (krāsas, medikamentus, indes u.c.), vienlaikus akcijas laikā tiks pievērsta iedzīvotāju uzmanība tam, cik svarīgi ir bīstamos atkritumus nodot atsevišķi no sadzīves atkritumiem.

Par katru akciju sīkāk tiks informēts atsevišķi konkrētās akcijas norises nedēļā.

Atgādinām, ka ikdienā elektrisko un elektronisko iekārtu, lielgabarīta, bīstamos, kā arī plastmasas, stikla, metāla un papīra atkritumus bez maksas iespējams nodot dalīto atkritumu pieņemšanas laukumos – Jēkaba ielā 47 un Siguldas ielā 8a. Abi laukumi strādā katru dienu no plkst. 10.00 līdz plkst. 19.00, izņemot pirmdienas.

Sīkāku informāciju par atkritumu apsaimniekošanu Ventspilī iedzīvotāji var saņemt pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” Sanitārās tīrīšanas iecirknī, Pils ielā 12, pa tālr. 63626920, kā arī mūsu mājas lapā www.vlk.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: