Vakar dabaszinības atraktīvā veidā apguva 2. pamatskolas skolēni, piedaloties dabaszinību dienā.

Jau trešo gadu skola ir iedibinājusi tradīciju mācību gada beigās pulcēt skolēnus, lai organizētu dabaszinību dienu. Šajā dienā varēja piedalīties gan mazākie bērni no 1.-4. klasei, kuriem pasākums sākās jau plkst. 9.00, gan vecākie audzēkņi no 5.-7. klasei, kas Dabaszinību dienā iesaistījās no plkst. 11.30. Savukārt 8. klases audzēkņi bija tiesneši, bet devītās klases skolēni turpināja cītīgi gatavoties eksāmeniem.

 

Dabaszinību dienā jauniešiem bija jāpiedalās dažādās sportiska un izglītojoša rakstura spēlēs, stafetēs un uzdevumos. Uzdevumi bija ļoti radoši un oriģināli. Skolēniem nācās pielietot prātu un atjautību, piemēram, atpazīstot koku pēc nolauzta zara. Tāpat noderēja arī stundās iegūtās zināšanas, jo jauniešiem nācās veikt arī ķīmiskos eksperimentus. Protams, uzdevumi pārbaudīja arī spēku, jo jauniešiem nācās mest zābaku uz attālumu, kā arī veikt citus veiklības uzdevumus.

 

Vienā no pēdējiem 2012./2013. mācību gada kopīgajiem pasākumiem, skolēni varēja vēl pēdējo reizi pirms došanās vasaras brīvdienās vienoties komandā, lai kopā ar draugiem un klasesbiedriem atrisinātu dažādos dabaszinību uzdevumus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: