Sestdien biedrība „Ģimenes spēks” rīkos Pavasara tirdziņu, kurā ģimenēm būs iespēja pirkt, pārdot un mainīties ar jaunām un mazlietotām saimniecībā noderīgām lietām.

Pagājušā gada septembrī „Ģimenes spēks” pirmo reizi Ventspilī organizēja Māmiņu tirdziņu, kura mērķis bija dot iespēju Ventspils pilsētas un novada vecākiem un ģimenēm pirkt un pārdot par saprātīgām cenām vai mainīties ar mazlietotiem un jauniem pieaugušo un bērnu apģērbiem, apaviem, bērnu kopšanas piederumiem un rotaļlietām, pašizgatavotiem rokdarbiem un citām precēm. Tāpat bija iespējams ziedot un palīdzēt ģimenēm, kuras nonākušas finansiālās grūtībās un pašas nespēj iegādāties šīs lietas. Šī gada 11. maijā biedrība rīkos jau otro šāda veida tirdziņu, šoreiz daudz plašākās telpās.

 

Tirdziņš notiks Vasarnīcu ielā 23 no plkst. 12 līdz 17. Pavasara tirdziņā ģimenēm būs iespēja pirkt, pārdot un mainīties ar jauniem un mazlietotiem sieviešu, vīriešu, grūtnieču un bērnu apģērbiem, apaviem un aksesuāriem, bērnu aprūpes piederumiem, bērnu rotaļlietām un skolas piederumiem, pašizgatavotiem rokdarbiem un citām lietām.

 

Visu pasākuma laiku darbosies arī Labdarības stūrītis. Biedrība „Ģimenes spēks” aicina visus pasākuma apmeklētājus ziedot apģērbu, rotaļlietas, bērnu kopšanas piederumus, gultasveļu, skolas piederumus un citas lietas. Saziedotās mantas sadarbībā ar Ventspils novada Sociālo dienestu, nogādās Ventspils novada ģimenēm.

 

Pieteikšanās tirgotājiem, zvanot pa tālruņiem 26330729, 29539833 vai rakstot elektroniski: maminuidejas@inbox.lv, kā arī biedrības lapā www.draugiem.lv/gimenes-speks. Biedrības „Ģimenes spēks” biedriem dalībā ir bezmaksas, bet pārējiem būs jāšķiras no 2 latiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: