Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Uz Ventspili brauc labot zobus

Latvijā zobārstniecības pakalpojumi ir vairākkārt lētāki nekā ārvalstīs. Tādēļ Ventspils zobārstiem ir pat patstāvīgi ārzemju klienti. Pie zobārstes Zintas Štekerhofas (attēlā no labās) zobus labot regulāri brauc pat zviedru kompānijas, kas šim mērķim kopīgi nofraktē privāto lidmašīnu.

Pie mums ceļos Krievijas autotūristi

Ventspils novads un viss Kurzemes reģions var piesaistīt Krievijas autotūristu interesi, pārliecināti Sanktpēterburgas Autoceļotāju kluba biedri, kuri pagājušajā nedēļā viesojās mūsu pilsētā.

2.lpp. Viedoklis: „Vēlreiz par savējiem”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena
«Nereti dzird runājam par to, kas būtu darāms, lai Latvija kļūtu pievilcīgāka investoru acīs. Taču gandrīz nemaz netiek runāts par to, kas jādara, lai Latvija kļūtu pievilcīgāka Latvijas iedzīvotājiem – gan vietējiem investoriem, gan darba ņēmējiem.»

3.lpp.

Skata Lemberga prasību pret Sprūdžu

Šodien administratīvā tiesa sāk skatīt Aivara Lemberga prasību pret Edmunda Sprūdža vadīto Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju. Ventspils mērs apstrīdējis pērn oktobrī izdoto rīkojumu par viņa atstādināšanu no amata. Nozares eksperti jau nodēvējuši šo rīkojumu par prettiesisku un politiski motivētu. Galavārds būs jāsaka tiesai.

Ventbunkera būvniecības jautājums atcelts

Pilsētas pašvaldība neatbalstīs uzņēmumu piesārņojošās darbības paplašināšanu, kamēr netiks atrisinātas pašreizējās ekoloģiskās problēmas. Vides aizsardzības komisija atlikusi jautājumu par jaunu būvniecību Ventbunkera terminālī tikmēr, kamēr netiks atrisināta smaku problēma dzīvojamajā zonā.

4.lpp. Novadā. Talantu izkopšana jeb darbs ar odziņu

Skolotājas Ingrīdas Andersones vadībā Popes pamatskolā jau daudzus gadus darbojas mākslas un rokdarbu pulciņi. To dalībnieki ar labiem panākumiem piedalās mācību olimpiādēs un konkursos.

Aktieru uzstāšanos vērtē arī skatītāji

Ventspils novada amatierteātru festivālā Noņem masku! Ugālēpiedalījās deviņi kolektīvi. Tikpat daudz aktieru ieguva skatītāju simpātijas.

Varavīksnes krāsas amatnieku darbos

Ancē noticis jau 7. Amatnieku spiets, kad rokdarbnieku kopa Paukers atkal aicinājusi pulkā savus draugus, lai cits citam izrādītu savus rokdarbus un smeltos iedvesmu jauniem.

5.lpp.

Aicina iemūžināt Ventspils pavasara puķes

Pilsētas dobēs, parkos un skvēros šobrīd krāšņi uzziedējušas pavasara puķes. Interesenti aicināti iemūžināt šo skaistumu un laimēt balvas.

Apstādījumos saudzēs savvaļas puķes

Ziedi ir viena no skaistākajam pilsētas rotām, tāpēc ir saprotams iedzīvotāju uztraukums par to, ja dažviet puķes tomēr pazūd.

 

6.lpp. Sports. FK Ventspils pusfinālā sasit Daugavpili

FK Ventspils futbolisti, pusfināla spēlē savā laukumā ar 4:0 (3:0) sagraujot pašreizējo valsts čempioni Daugavpils Daugavu, iekļuvuši Latvijas futbola kausa izcīņas finālā. Pa dublim šajā mačā Jurijam Žigajevam un Ahmedam Abdultaofikam.

Čerņavska starp stiprākajām Latvijā

Kinopilsētā Cinevilla norisinājās Stipro skrējiens, viens no lielākajiem aktīvās atpūtas pasākumiem Latvijā, kurā ar teicamu panākumu izcēlās ventspilniece Dace Čerņavska, kas kļuva par trešo stiprāko sievieti Latvijā.

Ekspresim pirmā uzvara

Rietumu līgas finālsēriju ar uzvaru sākuši pašreizējie šī turnīra čempioni Baltijas Ekspreša basketbolisti, kas savā laukumā emocijām bagātā spēlē ar 85:77 pārspēja Talsus.

7.lpp. Brīvbrīdim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: