Vasaras sezonai sāk sagatavot pludmales akvaparku, bet, iestājoties siltākam laikam, plānots atklāt arī strūklaku sezonu.

Veicot ikgadējo Pludmales akvaparka apsekošanu tika konstatēts, ka pēc ziemas būs nepieciešams veikt dažādus darbus, lai akvaparku sagatavotu jaunajai 2013. gada vasaras sezonai.

 

Pludmales akvaparkā tiks veikti vairāki darbi. Galvenie no tiem - ģērbtuvju bojāto koka konstrukciju un durvju bloku nomaiņa, ģipškartona sienu remonts, torņu pamatu stiprināšana, videonovērošanas sistēmas pilnveidošana, ūdensvada sistēmas labošana sūkņu ēkā, elektroiekārtu labošana un nomaiņa, sūkņu tehnisko apkopju veikšana, slīdreņu labošana un virsmas apstrāde, kā arī lielā baseina seguma remonts.

 

Iepriekš minētos darbus paredzēts paveikt līdz šī gada 15. maijam, lai jau jūnija sākumā varētu nodrošināt svinīgo akvaparka atklāšanu jaunajai 2013. gada tūrisma sezonai.

 

Ar katru gadu Ventspils Pludmales akvaparks paliek arvien populārāks. Pat neskatoties uz pagājušā gada auksto un lietaino vasaru, akvaparks piesaistīja vairāk apmeklētāju nekā gadu iepriekš.

 

Lai kvalitatīvi paveiktu iepriekšminētos darbus, plānots ieguldīt aptuveni Ls 33 000

Bet līdz ar pavasara un silta laika iestāšanos, plānots atklāt arī strūklaku sezonu. Lai pārbaudītu visu pilsētas strūklaku darba kārtību un veiktu remontdarbus, kur nepieciešams, P/i „Komunālā pārvalde” veiks strūklaku apsekošanu un atjaunošanu.

Sagatavošanas darbus plānots veikt visām pilsētas strūklakām. Darbos ietilpst strūklaku profilaktiska apkope dzinēju mehānismiem, tīrīšanas darbi, bojāto detaļu un mehānismu nomaiņa. Līdz šim darbus veikusi firma „Normunds un partneri”.

Darbi ir uzsākti šonedēļ un tie turpināsies visu marta pirmo pusi, un daļu otrās puses, līdz to pilnīgai pabeigšanai. Pēc darbu paveikšanas strūklakas būs sagatavotas jaunās sezonas atklāšanai, kurā tās, kā jau katru gadu, priecēs daudzus ventspilniekus un pilsētas viesus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: