Latvijas Pasts no šodienas līdz 11. martam rīko iedzīvotāju elektronisko balsošanu par 2012. gada skaistāko pastmarku, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja Latvijas Pasta sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Plone.

Balsojums par 2012. gada skaistāko pastmarku turpināsies līdz 11. marta pusnaktij. Izmantojot sociālo tīklu "Twitter", "Draugiem" un "Facebook" kontus, lietotāji var nobalsot par mājaslapā www.gadapastmarka.lv publicētajām pastmarkām. Diennakts laikā par vienu pastmarku no konkrētā konta var nobalsot tikai vienu reizi, teikts paziņojumā medijiem.

Šis ir otrais gads pēc kārtas, kad Latvijas Pasts rīko šāda veida balsojumu, kuru esot ierosinājuši filatēlisti un citi iedzīvotāji. 2012. gadā Latvijas Pastā tika emitētas 27 jaunas pastmarkas 17 pastmarku sērijās.

Par 2011. gada skaistāko pastmarku iedzīvotāji atzina mākslinieces Artas Ozolas-Jaunarājas veidoto pastmarku bloku, kas veltīts Apvienoto Nāciju organizācijas Izglītības, zinātnes un kultūras organizācijas (UNESCO) Pasaules mantojuma sarakstā iekļautajam Strūves ģeodēziskajam lokam.

Atgādinām, ka skaistāko pastmarku konkursā piedalās arī Latvijas ostas: Ventspils brīvosta pastmarka un par godu Kurzemes un Zemgales hercogistes 450 gadu atcerei izdotā pastmarka.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: