6. martā plkst. 19.00 Kultūras centrā notiks koncerts „Mana daļa Tevis”, kurā muzicēs Daumants Kalniņš /balss/, Kristaps Vanadziņš /taustiņ instrumenti/, Mārcis Auziņš /ģitāra/, Rūdolfs Dankfelds /sitaminstrumenti/, Toms Poišs / kontrabass, basģitāra/.

Koncerta 1. daļā izskanēs Daumanta Kalniņa oriģinālkompozīcijas, bet otrajā daļā dziedātāja un viņa klausītāju iecienītās Sting kompozīcijas.

Daumants par koncerta nosaukumu „Mana daļa Tevis” saka: ”No ikviena cilvēka, ko dzīvē esam satikuši, mēs kādu daļiņu paņemam sev un tā kļūst par mūsējo. No tiem, kurus mīlam, mūsos ir tik daudz, ka bez šīs daļas mūsos kaut kā pietrūktu... Katru reizi uzstājoties atstāju daļu sevis un kaut ko paņemu sev...”.


Daumantam Kalniņam aizvadītais gads ir bijis pozitīviem notikumiem un panākumiem bagāts, jo dziedātājs veidojis jaunas, interesantas sadarbības, pavadot arī pāris mēnešus ārpus Latvijas Indijā kopā ar Cabaret komandu. Guvis atzinību gan saņemot Teātra gada balvu „Spēlmaņu nakts” kategorijā „Gada debija skatuves mākslā” par „Kvazidmodo” lomu izrādē „Parīzes Dievmātes katedrāle”, kā arī Radio Klasikas 2012. gada „Top 10” balvu kategorijā „Gada debija”, ticis nominēts Lielajai mūzikas balvai 2012 kategorijā „Gada debija” un ieguvis skatītāju simpātijas balvu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: