Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Labestība kopā ar mīlestību

Labdarības koncertā No debesīm es atnesu... ziedoti 1050,52 lati. Tos izmantos, lai palīdzētu centra Cimdiņš apmeklētājiem – bērniem ar īpašām vajadzībām. Pasākumā uzstājās grupas Jūras akmentiņi dziedātāji un mūziķis Valdis Indrišonoks.

Ķiršu kauliņi ieguvuši balvas

Jaunā Ventspils uzņēmuma ECOtex ekoloģiskā dziednieciskā produkcija šovasar bija vēl tikai idejas līmenī. Rudenī tā jau bija nopērkama veikalos, bet nesen iekļuvusi konkursa Ideju kauss finālistu desmitniekā.

2.lpp. Viedoklis: “Dāvanu drudzis”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktores vietniece Līga Gabrāne.

«(Stingri aizliegts lasīt visiem tiem, kuri tic Ziemassvētku vecītim!)

Diemžēl katram dzīvē pienāk brīdis, kad viņš uzzina, ka Ziemassvētku vecītis nav tas, kurš bērniem sarūpē dāvanas (es, protams, negribu, lai kāds to uzzinātu no šī raksta, tāpēc, lūdzu, lasiet tikai klusītiņām). Kad viņš saprot, ka tie čaklie rūķīši bijuši viņa māmiņa, tētis vai citi tuvi, mīļi cilvēki.»

3.lpp.

Sācies dāvanu pirkšanas karstums

Dāvanu iegāde atlikta līdz pēdējai nedēļai. Cieņā gan praktiskas dāvanas, gan mīļnieciņi, gan arī dārgi juvelierizstrādājumi.

4.lpp. Novadā. Izsolītas Stragnas un Pizes muiža

Pagājušajā nedēļā novada domes organizētā izsole par īpašumu Pizes muiža beidzās vienā elpas vilcienā – bez pārējo izsoles dalībnieku pārsolīšanas.

Vecītis dalīs paciņas

Šonedēļ skolās un bērnudārzos, kā arī pagastu kultūras namos tiek rīkoti svētku pasākumi, kuros pie bērniem ar saldumu paciņām maisā ieradīsies Ziemassvētku vecītis vai rūķi.

Iepriecina ar dziesmām un piparkūkām

Ances pagastā šogad sarūpēti dažādi Ziemassvētku pārsteigumi. Vienu no tiem izbaudījuši sociālās mājas iemītnieki – viņus iepriecināja Ances bērni, kas viņu mājā ievilināja piparkūku smaržu.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. BK Ventspils divreiz sakauj kazahus

BK Ventspils basketbolisti tikuši pie kārtējām uzvarām Baltijas Basketbola līgā (BBL) – viņi divas reizes savā laukumā apspēlēja Kazahstānas vienību Barsy, tādējādi noslēdzot pirmo grupu turnīru ar desmit uzvarām un pārliecinošu pirmo vietu.

Frisbijistiem pirmais zaudējums un otrā vieta

Aizvadītas Latvijas frisbija čempionāta telpās otrās kārtas spēles, kurās pie divām uzvarām trīs aizvadītajos mačos tikuši arī mūsu Flying Worms spēlētāji, kas šobrīd čempionāta kopvērtējumā ieņem augsto otro vietu.

Rubenis – astotais Pasaules kausā

Siguldas kamaniņu un bobsleja trasē norisinājās Pasaules kausa izcīņas ceturtā posma sacīkstes kamaniņu sportā, kurās ļoti atzīstami startēja Mārtiņš Rubenis. Viņš vispirms izcīnīja uzvaru Nāciju kausā, bet pēc tam ieņēma augsto astoto vietu Pasaules kausā.

7.lpp.

Pašvaldība informē.

PSIA Ventspils nekustamie īpašumi informē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: