22. decembrī plkst 18.00 dziedātāja Anmary kopā ar Rīgas Gospelkori, Ķekavas novada jauniešu simfonisko orķestri un ritma grupu Juke Box aicina tumšos ziemas vakarus aizvadīt prieka un mīlestības pilnā gaisotnē, apmeklējot ziemas noskaņu koncertu "Naktī, kad zvaigznes nolaižas pie mums".

Koncerta programmā ietvertas Anmary īpaši izvēlētas populārās un klasiskās mūzikas skaistākās ziemas dziesmas atzītā diriģenta Jēkaba Ozoliņa un talantīgā jaunā mūziķa Emīla Zilberta jaunos aranžējumos. Anmary atklāj, ka dziesmu skanējums būs samtains, dvēselisks un plašs.

Koncertā skanēs gan dziesmas latviešu valodā, gan pasaules hīti no Genesis, Mariah Carey, Whitney Houston, Annie Lennox, Anggun un Andrea Bocelli repertuāra. Skaistās balss īpašniece klausītājiem dāvās grupas "Prāta Vētra" basģitārista Ingara Viļuma dziesmas Puteņos baltos un Par sniegu, visiem iemīļoto dziesmu Ticot, mīlot gaidot, dziesmas par sniegu, eņģeļiem, prieku un mīlestību. Programmā ietvertas arī Ziemassvētku dziesmas O, holy night, Joyful, Joyful un visā pasaulē populārā dziesma, kas latviski zināma kā Mazais bundzinieks. Šo dziesmu Anmary dziedās kopā ar mazu dziedātāju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: