Vecpilsētas tirgus ir Ventspils pilsētas iedzīvotāju un arī pilsētas viesu iecienīta iepirkšanas vieta.Tirdzniecība pārsvarā norisinās zem klajas debess un to būtiski ietekmē laika apstākļi, tomēr vienmēr pastāv iespējas uzlabot gan darba apstākļus tirgotājiem, gan arī pircējiem piekļūšanas iespējas tirdzniecības objektiem.

Pagājušajā gadā Vecpilsētas tirgū tika pilnīgi pārbūvēts ieejas mezgls Zivju paviljonā un arī kāpnes, kas ved uz Rūpniecības preču nodaļu. Zivju paviljonā tika uzlabota arī ventilācijas sistēma un sakārtota elektroinstalācija. Darbus veica SIA „Samrode”.

 

Laika gaitā starp tirdzniecības nojumēm bija deformējies bruģis, tāpēc zemākajās vietās lietus laikā regulāri veidojās peļķes. Tādēļ šajā pavasarī pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” no jauna ieklāja bruģakmens segumu starp tirdzniecības nojumēm un uzlaboja lietusūdeņu savākšanas un novadīšanas sistēmu.

 

Šī gada oktobra beigās ekspluatācijā tika nodotas Pārtikas preču paviljona automātiskās ieejas durvis, kas būtiski uzlabo pircēju ar bērnu ratiņiem un cilvēku ar īpašām vajadzībām iekļūšanu un izkļūšanu no paviljona. Būvdarbus veica SIA „Samrode”.

 

Lai Vecpilsētas tirgū vienmēr būtu daudzveidīgs preču un produktu klāsts, tirgus administrācija uzaicina tirgotājus no visiem Latvijas novadiem un arī no Lietuvas.

 

Pašvaldības SIA „Ventspils tirgus” katru nedēļu rīko tirgu, kur var iegādāties pārtiku, svaigu gaļu, kūpinājumus, konditoreju, zivis, augļus, dārzeņus, medus produkciju, kā arī amatnieku izstrādājumus. 9. un 10. novembrī norisināsies Mārtiņdienas gadatirgus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: