Rīt Ventspils Jaunrades namā notiks "Zaļā josta", Ventspils Jaunrades nama un Izglītības darbinieku biedrības „Skolas soma” organizēts vides izglītības seminārs „Teorija, prakse, pieredze vides izglītībā”.

Pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" sanitārās tīrīšanas iecirkņa vadītājs Andis Kracis informēs semināra dalībniekus par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu, tai skaitā, sadzīves bīstamo atkritumu apsaimniekošanu Ventspils reģionā.

 

Biedrības „Latvijas Zaļā Josta” valdes priekšsēdētāja Velga Vilciņaiepazīstinās semināra dalībniekus ar praktiskas rīcības piemēriem atkritumu samazināšanā un dabas resursu taupīšanā. Kā arī par „Zaļās Jostas” vides izglītības konkursiem izglītības iestādēm, kas padziļinās skolēnu teorētiskā zināšanas un palīdzēs zināšanas nostiprināt praktiskā darbībā. Semināra dalībnieki iegūs informatīvi izglītojošus palīgmateriālus vides izglītībai skolās un ārpusskolas nodarbībās.

 

Semināra praktiskajās nodarbībās būs iespēja apgūt iemaņas otrreizējo pārstrādes materiālu izmantošanā radošajā darbībā vizuālās mākslas un rokdarbu stundās. Meistarklasi dekupāžā vadīs – Izglītības darbinieku biedrības „Skolas soma” valdes locekle, skolotāja Sanita Ziemele.

 

VISC ārštata metodiķe Liesma Āboliņadalīsies pieredzē un aktualizēs jautājumu par mūsdienīgu un efektīvu mācību metožu, formu, paņēmienu un mācību līdzekļu izmantošanu vides izglītības nodarbībās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: