Šodien Ventspils Tehnikums sadarbībā ar Ventspils Augstskolu un SIA „Festo” organizē profesionālās pilnveides semināru „Teorija, prakse un pieredze elektronikā un mehatronikā”.

Mācību semināra ievada daļā SIA „Festo” didaktikas nodaļas vadītājs Valters Asars aktualizēs tēmu „E-apmācība – jauns veids efektīvākai zināšanu apgūšanai”. Semināra laikā būs iespēja pilnveidot zināšanas mobilajā robotikā ar ievadu programmēšanā un praktiskajos darbos.

 

Mācību semināra praktiskajā daļā Ventspils Tehnikuma Elektronikas un elektrotehnikas struktūrvienības vadītājs Jānis Luksis sniegs ieskatu darbā ar automātisko sistēmu S7-300.

 

Mācību semināra noslēgumā Ventspils Augstskolas zinātņu prorektors Aigars Krauze iepazīstinās ar mācību aprīkojumu un laboratorijām elektronikā un mehatronikā.

 

Semināra organizētāji atzīst, ka ir nepieciešama un nozīmīga šāda sadarbība ar nozaru pārstāvjiem un uzņēmumiem – tā aktualizējot izglītības saturu, metodisko pieeju un tehnoloģiskos risinājumus atbilstoši šīs dienas darba tirgus un uzņēmējdarbības prasībām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: