Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Astra atradusi savu Ami

Mazais suņu vīrs, kurš dzīvnieku patversmē Rembo nonāca pirms divām nedēļām – tik novārdzis, ka vairs nespējis pakustēties –, atkal ir savās mājās. Amis, tā sauc takšu šķirnes suni, bija palaists ārā un aizklīdis.

Ugālnieki kreņķējas par cūkām un siltumu

Tiekoties ar Ugāles pagasta iedzīvotājiem, novada vadībai skaidri izgaismojās jau ilgstoši neatrisināto jautājumu loks – siltumapgādes problēmas un mežacūkas, kas siro pa dārziem un laukiem. Tikai nu iedzīvotāji gaida, lai vadība pārietu no vārdiem pie darbiem.

2.lpp. Viedoklis: „Neiespējamā misija”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena. 

«Katra otrā ziņa par Ugāli pēdējos gados bijusi par siltumu jeb, pareizāk sakot, par siltuma trūkumu, kas ugālniekus vajā jau otro gadu desmitu. Nav tādas ziemas, kad kāds no ugālniekiem Ventas Balsi nebūtu aicinājis paciemoties viņu aukstajos dzīvokļos un apskatīties, kādos apstākļos jādzīvo cilvēkiem 21. gadsimtā. » 

3.lpp.

Ar otro piegājienu izdara pašnāvību

Vīrieša, kas nedēļas nogalē ielēca Ventā un ko vēlāk izglāba, tomēr vairs nav starp dzīvajiem. Viņš pēc divām dienām pakāries.

Pret stūrētājiem reibumā vērsīsies bargāk

Plānots, ka dzērājšoferiem sutku vietā būs jāsēž reālā cietumā, bet iereibušajiem velosipēdistiem iecerēts atņemt autovadītāja tiesības.

4.lpp. Darbs un nauda. Dāvā lietām otru mūžu

Veikalā Re-cik-lēti, kas savas durvis vēris Pārventā pirms diviem mēnešiem, ne tikai pārdod lietotu apģērbu, bet arī iedvesmo pircējus pievērsties rokdarbiem, piešķirot lietām otru mūžu. Veikala saimniece gatava dalīties ar savām radošajām idejām.

Jāņu siers pieprasīts par jebkuru cenu

Par Jāņu tuvošanos un gatavošanos vasaras saulgriežiem liecina Jāņu siera tirdzniecības apjoma pieaugumi. Lai arī sadārdzinājušās iepirkuma cenas, Ventspils veikali šogad pasūta vairāk sieru, nereti uzliekot tiem dempinga cenas.

5.lpp.

Skolēni uzkopj viesnīcas un ravē

Aptuveni 300 Ventspils skolēnu vienu vasaras mēnesi izvēlējušies pavadīt, nopelnot naudu skolas lietām, apģērbam vai kādai kārotai lietai. Daļa no viņiem jau strādā.

Zināmas kadastrālās vērtības nākamajam gadam

Ministru kabinets apstiprinājis kadastrālo vērtību bāzi 2013. gadam, no kā atkarīgas nekustamā īpašuma nodokļa likmes nākamgad. Ventspilī lielas izmaiņas netiek prognozētas, taču ir palielināta vērtība lauksaimniecības zemēm.

6.lpp. Sports. Hondai 14 vārti un graujoša uzvara

Latvijas pludmales futbola čempionātā fantastisku uzvaru izcīnījusi vienība Honda, kas otrās sabraukuma kārtas otrajā spēlē ar 14:3 sagrāva RTU spēlētājus, tādējādi uzstādot arī jaunu čempionāta rezultativitātes rekordu.

Ozoliņai-Kovalai jauns rekords

Tradicionālajās olimpiskā čempiona Jāņa Lūša kausa izcīņas sacensībās šķēpmešanā jaunu personisko rekordu sasniegusi mūsu Sinta Ozoliņa-Kovala, kas šķēpu raidīja 60 metru un 70 centimetru tālumā.

Finālturnīrā gan vīru, gan sievu komanda

Ventspils basketbolisti un basketbolistes veiksmīgi turpina savu uzvaru gājienu – pārliecinoši uzvarot visus pretiniekus, mūsējie iekļuvuši Latvijas III olimpiādes finālturnīrā, kas no 6. līdz 8. jūlijam notiks Liepājā.

7.lpp. Veselība. Līgo svētkos – veseli ēduši!

Lai Līgo svētki izdotos gaiši un priecīgi, svarīgi atcerēties visiem zināmas, taču varbūt nedaudz piemirsušās patiesības, ko atgādina Pārtikas un veterinārais dienests.

Viens slimo, otrs – ne

Ģimenē visi klepo un šķauda, bet viens staigā – un viņam nekas. Darbavietā ar gripu noliekas teju vai viss kolektīvs, taču dažiem gripas vīruss bijis nebijis. Kāpēc imunitāte vienus pasargā, bet citus ne? 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: