Piejūras Brīvdabas muzejā tika svinēti pirmie „Ģimenes dienas” svētki, kurus rīkoja vecāku biedrība „Ģimenes spēks”. Šis bija pirmais lielais biedrības rīkotais pasākums.

Apskati foto!

 

Šajā dienā biedrība vēlējās dot iespēju ģimenēm ar bērniem jauki pavadīt laiku visiem kopā. Māmiņas, kuras ir apvienojušās biedrībā, pašas saviem spēkiem bija sarupējušas ģimenēm dažādas radošās darbnīcas – bērni un viņu vecāki varēja zīmēt, krāsot, apgleznot akmentiņus, veidot salmu lellītes, piedalīties viktorīnā par mazbānīti. Kopīgiem spēkiem tika saadīti un satambortēti materiāli, no kuriem vēlāk taps spilventiņi.

 

Par piedalīšanos visās šajās aktivitatēs, ģimenes kā pateicību saņēma diplomus. Par prieku visiem apmeklētājiem tika vārīta lielā ģimenes zupa, ar kuru bezmaksas uzcienāties varēja visi svētku apmeklētāji.

 

Ar saviem priekšnesumiem priecēja popgrupa „Jūras akmentiņi”(vadītāja L. Boitmane) un deju grupa „Prieks”(vadītāja E. Panfiļonoka). Kopumā pasākumu apmeklēja ap 250 cilvēku, 25 ģimenes saņēma diplomus par aktīvu piedalīšanos šajos svētkos.

 

Biedrība „Ģimenes spēks” cer, ka šie svētki kļūs par jauku tradīciju arī turpmākajos gados un Ventspils ģimenēm būs iespēja piedalīties šajos svētkos gadu no gada. Biedrība saka lielu paldies visiem, kuri palīdzēja mums svētku tapšanas procesā un lielu paldies visiem svētku apmeklētājiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: