Ventspils muzejs ir apkopojis savu muzejpedagoģisko programmu rezultātus, un Muzeju naktī Livonijas ordeņa pilī tika izpēlēts turnīrs starp trim klasēm, kas mācību gada garumā bija visaktīvāk apmeklējušas muzejpedagoģiskās nodarbības.

Apskati foto no Melnā sivēna balvas noslēguma pasākuma!

Skolēni piedalījās konkursā Melnā sivēna balva, krājot no katras apmeklētās muzejpedogoģiskās nodarbības pa karodziņam.

Trīs laureātklases sacentās savā starpā vairākās jomās - zīmēja komiksu par Melno sivēnu, gatavoja atbildes par iepazītajām dabas programmām, muzeja vēsturi, meklēja paslēptos muzeja dārgumus un centās parādīt savu klasi no vislabākajām pusēm.

Konkursā gada garumā piedalījās gan Ventspils skolas, gan bērnudārzi, un Ventspils muzejs izsaka pateicību visiem, kas apmeklēja nodarbības, jo īpaši - bērnudārzam Saulīte, Ventspils 6. vidusskolas 4.b klasei un audzinātājai Ilzei Šnepstei, Ventspils 4. vidusskolas 4.a klasei un audzinātājai Videgai Silai, Ventspils Centra sākumskolas 1.a klasei un klases audzinātājai Inesei Sorokinai, Ventspils Centra sākumskolas 3.a klasei un skolotājai L.Nēliusai un, protams, visām trim Ventspils 1. pamatskolas laureātklasēm – 2.a klasei un audzinātājai Sarmītei Grīnbergai, 3.a klasei un audzinātājai Gunai Razgaitei un 3.b klasei un audzinātājai Ilzei Sulai.

Ventspils muzeja darbinieki bija patīkami pārsteigti par to, cik rūpīgi bērni bija gatavojušies konkursa noslēgumam, un muzejs iecerējis šo konkursu nākamajā mācību gadā paplašināt, piesaistot tam muzejpedagoģiskās programmas Amatu mājā, Piejūras brīvdabas muzejā un Herberta Dorbes muzejā.

Ventspils muzejs pateicas par atbalstu konkursa norisē un sarūpētājām balvām Dabas aizsardzības pārvaldei, Ventspils Briežu dārzam un pilskrogam Melnais Sivēns.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: