Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS) jāsaglabā pašreizējais darba stils un politika, jo līdz šim ir sasniegti ļoti labi rezultāti, uzskata jaunievēlētais ZZS valdes priekšsēdētājs, Saeimas deputāts Armands Krauze (ZZS).

ZZS ir ļoti labs atbalsts tautā, tāpēc politiskais spēks turpinās īstenot pragmātisku politiku, skaidroja politiķis. Krauze ar savām politikas iniciatīvām klajā plāno nākt, kad Saeimā un citās institūcijās būs jauna darba kārtība. Politiķis gan primāri atbalstot komandas darbu.

Svarīgi, ka visi sadarbības partneri strādā kā viena komanda, norādīja valdes priekšsēdētājs, atsaucoties uz Latvijas Zemnieku savienību, Latvijas Zaļo partiju, partiju "Latvijai un Ventspilij", Liepājas partiju un politisko novada attīstības biedrību "Līvāni".

Kā ziņots, ZZS šodien valdes priekšsēdētāja amatā apstiprināja Saeimas deputātu un Zemkopības ministrijas parlamentāro sekretāru Krauzi.

Līdz šim ZZS valdi vadīja labklājības ministrs Uldis Augulis (LZS/ZZS), un rotācijas kārtībā šo amatu vajadzēja ieņemt Latvijas Zaļās partijas (LZP) pārstāvim. Taču LZP no šīs iespējas atteicās, ņemot vērā to, ka tuvākajās vēlēšanās pilsoņi balsos par pašvaldību vadību, iepriekš sacīja Zaļās partijas valdes loceklis Ingmārs Līdaka. Ņemot vērā, ka LZS ir vairāk pārstāvēta pašvaldībās, arī tās vadībā ZZS būs lielākas iespējas veiksmīgi startēt, norādīja politiķis.

LZP atteikšanās no valdes priekšsēdētāja amata neoficiāli tiek saistīta ar politiskā līdzsvara nodrošināšanu starp Zaļo partiju un LZS, tostarp kontekstā ar līdzšinējā LZP biedra Raimonda Vējoņa ievēlēšanu Valsts prezidenta amatā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: