25. novembrī plkst. 19 Zlēku kultūras namā pasākumā ''Bez maskām'' satiksies Ventspils novada amatierteātru aktieri un režisori.

Divus gadus pandēmijas dēļ tradicionālie svētki nenotika, bet tagad atkal ir laiks pulcēties un neformālā gaisotnē citam ar citu pārrunāt teātra mākslas aizkulises, tostarp apspriest idejas, kuras varētu īstenot uz skatuves.

''Katrs amatierteātris mums ir svarīgs, tāpēc rīkojam tikšanos ''Bez maskām'', lai atpūstos un uzklausītu arī profesionāļu ieteikumus. Šoreiz pie mums viesosies aktrise Maija Bērziņa un komponists Valdis Zilveris, kurš komponējis mūziku arī teātra izrādēm. Kopīgi izrunāsim svarīgāko, un varbūt kāds padoms noderēs skatē, kas notiks 29. aprīlī,'' saka Ventspils novada pašvaldības Kultūras nodaļas vadītāja Zane Pamše.       

Ventspils novadā darbojas deviņi amatierteātri, un pavasarī tie satikās skatē, kurā nebija ierastā vērtējuma, jo kovida dēļ mēģinājumi klātienē nenotika, tomēr tā bija iespēja izvērtēt, kas darīts amatiermākslas jomā divu gaidu laikā. Savukārt martā notika pasākums ''Spēlējam Priedi Zlēkās'', kurā Ventspils novada amatierteātru kolektīvi sniedza ieskatu dramaturga Gunāra Priedes daiļradē, noslēgumā kopīgi iestādot priedi par godu lugu autoram.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: