10. jūlijā plkst. 12 Vārves pagasta Zūrās sāksies ceturtās Ventspils novada senioru sporta spēles.

Šajā pasākumā var piedalīties visi, kas sasnieguši 50 gadu vecumu un jūtas sirdī jauni, jo pasākuma galvenā būtība ir saturīga laika pavadīšana ar vieglām sportiskām aktivitātēm, kas ir pa spēkam arī astoņdesmitgadīgiem senioriem. Dalībniekiem nebūs jāuztraucas, vai viņi spēs veikt visus uzdevumus, kas nebūs sarežģīti un neprasīs lielu fizisko piepūli, bet garantēs jautrību. Piedaloties sacensībās, treniņtērps un sporta apavi nav obligāti, jo piedāvātos pārbaudījumus varēs izpildīt arī ikdienas tērpā.

Pasākuma dalībniekiem piedāvās 11 dažādas individuālas sportiskas aktivitātes, no kurām katrs varēs izvēlēties sešas savām spējām atbilstīgākās un interesantākās. Dalībnieki atkarībā no vecuma startēs kādā no četrām grupām, sakot no 50 līdz 76 gadiem un vecāki. Būs arī stafetes.

Paredzams, ka viesos pie Ventspils novada senioriem ieradīsies vienaudži no Ventspils, svētku atklāšanā piedalīsies kora "Ziemeļzvaigzne" un Vārves pagasta amatierteātra kolektīva dalībnieki, bet pasākuma izskaņā pēc apbalvošanas notiks sadziedāšanās kopā ar grupu no Kuldīgas "Rumbas kvartets". Ceturto Ventspils novada senioru sporta spēļu galvenais tienesis būs 2014. gada pasaules čempions junioriem šķēpmešanā Gatis Čakšs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: