Ir aizritējuši divi mēneši, kopš Puzes pamatskola realizē projektu „Pužiņš atklāj jaunus darbus”.

Laiks skrien ātri, bet paveikts ir diezgan daudz. Drīz beigsies krīta noņemšana no Amatniecības centra 1. stāva sienām nodarbībās „Krāsas, špaktele un otas, darbs mums tīri labi sokas!” un visi darboties gribētāji varēs ķerties pie krāsošanas, pasniedzēja Jāņa Ekšteina vadībā. Vēl priekšā ne tikai sienu, logu un radiatoru krāsošana, bet arī grīdu liešana un grīdas dēļu slīpēšana.

 

Arī nodarbību „Elektrība – strādā droši!” darbs ir aizritējis ar acīmredzamiem rezultātiem – no griestiem demontētas vecās lampas un tagad telpu izgaismo jauni un kvalitatīvi apgaismes ķermeņi. Arī slēdži vairs nav vecie, kuri savu laiku jau bija nokalpojuši, tagad viss ir atbilstoši ES standartiem.

 

Pārējās nodarbībās pasniedzējs Igors Veckāgans interesentiem demonstrēs vēl dažādas interesantas lietas, piemēram, kā rīkoties, ja elektroinstalācijās izcēlies ugunsgrēks, kā darbojas signalizācija, kā arī mācīs, kā no elektrības sadales skapja izvilkt jaunus vadus, lai pievienotu papildus apgaismojumu darba galdiem.

 

ventspilsnovads.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: