Pirmdien plkst. 19 Pārventas bibliotēkā notiks Valentīndienai veltīts koncerts, kurā muzicēs Tārgales sieviešu vokālais ansamblis „Ziedu laiks”, bērnu popgrupas „Jautrā varavīksne” un „Cīrulītis”.

Tārgales sieviešu vokālo ansambli “Ziedu laiks”, bērnu popgrupas „Jautrā varavīksne” un “Cīrulītis” izveidojusi un jau trīspadsmit gadus vada Margita Kronberga. Kolektīvi piedalās dažādos pasākumos un koncertos, katru gadu iestudē arī muzikālu izrādi. Ansamblis „ Ziedu laiks” tūlīt sāks darbu pie jaunas muzikāli humoristiskās izrādes „Kņopienes lielā laime” iestudējuma, bet abas popgrupas kopā ar Tārgales pamatskolas koriem, dejotājiem un teātra pulciņa dalībniekiem piedalīsies muzikālā izrādē, kas veidota pēc Rūdolfa Blaumaņa pasakas „Velniņi” motīviem.

 

Aicinot uz koncertu, mūziķi visiem novēl: „Tuvojoties Valentīndienai, atvērsim savas sirdis mīlestībai! Centīsimies katrā elpas vilcienā un katrā sirdspukstā uzņemt mīlestību, un dāvāsim to tālāk, lai mūsu pasaule veidotos skaistāka un priecīgāka.”

 

Ieeja uz koncertu ir bezmaksas. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: