Ar Amigo un Nokia atbalstu uz otro tūres koncertu Ventspilī, Reņķa dārzā jau šosestdien dodas Intars Busulis.

Viņu iesildīs grupa „HEADLINE”. Ar koncerta biļeti apmeklētājiem būs iespēja vakarā apmeklēt Jūras svētkiem veltīto balli. Koncerta sākums plkst. 20:30.

Apskati koncerttūres "AKTs" fotogrāfijas!

Koncertos tiks spēlētas gandrīz visas dziesmas no Intara jaunākā albuma “AKTs” gan latviešu, gan krievu valodās, kā arī klausītāju jau iemīļotās dziesmas no iepriekšējā albuma “KИNO”.

Būs arī muzikāli pārsteigumi, kas šobrīd labāk, lai arī paliek kā pārsteigums. Koncerta režisors Viktors Runtulis piebilst, ka ierastā jautrība un liriskās atkāpes Busuļa koncertos neizpaliks arī šoreiz. Iepriekš jau ziņots, ka pirms došanās tūrē īpašā angārā tika uzstādītas skatuves konstrukcijas tās reālajos izmēros, gaismas, LED ekrāni un skaņas tehnika.

Tika izmēģināta visa koncerta programma, tostarp arī horeogrāfijas numuri Markusa Zmolniga (Itālija) vadībā. Ir iecerēts pilsētu sadziedāšanās konkurss. Intars Busulis kopā ar Kārļa Lāča vadīto grupu Sweet Waterz un meiteņu trio Lady’s Sweet spēlēs aptuveni divarpus stundas.

Busuļa iesildītāju statusā apstiprināti „HEADLINE”, kuru debijas singls “As Far As You Go” iekļuvis vairāku Latvijas radio staciju topos. Koncerttūres laikā grupas HEADLINE sastāvā uzstāsies pieredzes bagāti un Latvijā populāri mūziķi, grupas Jumprava dalībnieks Aigars Krēsla un grupas Hobos dalībnieks Mārtiņš Burkevics. Plānots, ka grupa kāps uz skatuves ap plkst. 19:50.  

Ieeja koncertu norises vietās no plkst.19:00, šajā laikā skanēs Intara paša izvēlēta dažādu izpildītāju mūzika. Intars Busulis ar grupu uz skatuves kāps plkst.20:30. Lai neradītu apmeklētājiem liekas neērtības, Reņķa dārzā tiks izmantotas jau pierastās ieejas - kopā piecas. Būs viena atsevišķa ieeja E - biļešu īpašniekiem. Bērni līdz septiņiem gadiem (ieskaitot) koncertus var apmeklēt bezmaksas pieaugušo pavadībā.

Šobrīd biļetes uz koncertiem nopērkamas visās Biļešu Servisa kasēs. Biļetes būs nopērkamas arī Reņķa dārzā uz vietas Ls,- 5. Iepriekšpārdošanā Ls 4,-. Ar šo pašu koncerta biļeti apmeklētājiem būs iespēja vakarā apmeklēt Jūras svētkiem veltīto balli, kas norisināsies līdz pat rītam Reņķa dārzā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: