Šlāgeraptaujas noslēguma koncertu, kurā tiks noskaidrota 2009./2010.gada sezonas aptaujas gada "Sirdsdziesma", klātienē Reņķa dārzā apmeklēja aptuveni 3500 skatītāji.

Apskati fotogrāfijas!
 

Šogad šlāgeraptaujas noslēgumu apmeklējuši par aptuveni 700 cilvēkiem mazāk nekā pērn, taču Kultūras centrs jau rēķinājies, ka apmeklētāju būs mazāk, ziņo LETA.

"Finansiālā ziņā tas ir pietiekami dārgs pasākums," atzina Gulbe, tomēr uzsverot, ka noteikti jāņem vērā ieguvums, ko Ventspils pilsēta iegūst, reklamējot sevi televīzijā gan noslēguma koncerta laikā, gan iknedēļas šlāgeraptaujas raidījumos.

Ventspils pašvaldība šim pasākumam nodrošināja skatuves aprīkojumu, skaņas un apgaismojuma iekārtas. Pašvaldības finansējums šlāgeraptaujas rīkošanai ir aptuveni 33 000 latu. Pārdodot ieejas biļetes uz pasākumu, iekasēti aptuveni 13 000 latu. Tā kā šis ir sadarbības projekts ar televīziju, Latvijas Televīzija (LTV) šim pasākumam atvēlējusi aptuveni 25 000 latu.

Jau ziņots, ka 3.jūlija vakarā LTV 1.kanāla ēterā tiešraidē no Ventspils Reņķa dārza notiks raidījuma "Latvijas šlāgeraptauja" noslēguma ceremonija. Tajā par 2009./2010.gada sezonas aptaujas gada "Sirdsdziesmu" tika atzīta dziesma "Rudens", ko izpilda muzikantu apvienība "Andrejs un draugi no Cēsīm".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: