Sagaidot pavasari, Lieldienas un Pasaules grāmatu un autortiesību dienu 23.aprīlī, kurā dāvina grāmatas un rozes, Ventspils Galvenā bibliotēka aicina uz Pavasara grāmatu svētkiem.

Svētki norisināsies Galvenajā bibliotēkā 19.aprīlī no 12.00 līdz 16.00.

Grāmatu lasītājus un grāmatu cienītājus uz tikšanos aicina Latvijas grāmatu apgādi un izdevniecības: Zvaigzne ABC, Atēna, Dienas Grāmata, Jumava, Mansards, Jāņa Rozes apgāds, Nordik, Tapals, Lauku Avīzes izdevniecība, Zelta Grauds, Rēriha grāmatnīca u.c., piedāvājot jaunās grāmatas par izdevēju cenām latviešu un krievu valodā.

Grāmatu svētkos būs iespēja ne tikai nopirkt jaunas grāmatas savam priekam un dāvanām, šeit varēs gan satikties arī ar citiem grāmatmīļiem un apmainīt jau izlasīto „Grāmatu maiņas” punktā, gan piedalīties radošajā darbnīcā, kurā ar saviem darbiem un pieredzi skaistu lietu darināšanā filcēšanas, dekupāžas un zīda apgleznošanas tehnikā dalīsies Ventspils Radošo cilvēku apvienība.

Savukārt jaunos lasītājus gaida divu jaunu grāmatu atvēršanas svētki. Plkst.12.00 ar savu jauno grāmatu- dzejoļu krājumu bērniem „Kāpēc man tāds deguns?” iepazīstinās ventspilniece Iveta Skapste. Pasākumā piedalīsies autore, grāmatas māksliniece Annija Zerne un Centra pamatskolas audzēkņi, kas lasīs dzejolīšus no jaunās grāmatas. Plkst.13.00 kopā ar autoru Juri Zvirgzdiņu tiks atvērta viņa jaunā grāmata „Mufa”- stāsts par Āfrikas balto degunradzēnu, kurš prot runāt un lasīt, iet uz bibliotēku, bet no aukstuma un karstuma glābjas, ietinoties izlasītajās avīzēs.

Pavasara grāmatu svētki notiek Bibliotēku nedēļas pasākumu programmā. Aicinām apmeklēt Pavasara grāmatu svētkus Galvenajā bibliotēkā 19.aprīlī no 12.00 līdz 16.00. Ieeja- bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: