Latvijas čempionātā telpu futbolā pie svarīgas uzvaras tikuši Hondas spēlētāji, savā laukumā pieveicot turnīra tabulas kaimiņus TSI Futsal futbolistus.

Spēles sākums FK Honda nebija veiksmīgs, jo jau 15. minūtē mūsējie bija nonākuši iedzinēju lomā ar 0:2. Līdz puslaika pārtraukumam mūsējie vienus vārtus atguva, kad precīzs bija Ruslans Marčenkovs, taču pārtraukumā komanda tik un tā devās, esot mīnusos – 1:2.

Otrā puslaika sākumā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem un 25. minūtē rezultāts uz tablo vēstīja 2:3. Mača pēdējās 15 minūtes lieliski nospēlēja ventspilnieki, ne tikai izlīdzinot uzvaru, bet arī izcīnot pārliecinošu uzvaru. Mūsējie guva sešus vārtus pēc kārtas, uzvarot 8:3.

Ar trīs vārtu guvumiem šajā spēlē izcēlās Dmitrijs Kuzmins, divus vārtus guva Ruslans Marčenkovs, bet ar vieniem izcēlās Maksims Kolokoļenkins, Sergejs Loginovs un Mihails Rjumšins.

Dmitrijs Kuzmins ar 15 gūtajiem vārtiem ieņem 9. vietu turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Jāatzīmē, ka mūsu komanda ir otra korektākā turnīra komanda, jo kopumā nopelnītas tikai 19 dzeltenās kartiņas, bet sarkano kartiņu nav. Pirmajā vietā atrodas Jelgava-Monarch ar 18 dzeltenajām kartiņām.

Nākamo spēli FK „Honda” aizvadīs svētdien, 3. aprīlī plkst. 14, Rīgā tiekoties ar Raba spēlētājiem, bet sporta hallē „Pārventa” mūsējos varēsim redzēt 9. aprīlī plkst. 13, kad jātiekas ar RTU komandu no Rīgas. Šī būs sezonas noslēdzošā mājas spēle, tāpēc aicināti visi telpu futbola līdzjutēji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: