Par godu vieniem no skaistākajiem pavasara svētkiem - starptautiskajai Sieviešu dienai, Ventspils Digitālais centrs aicina ikvienu daiļā dzimuma pārstāvi 8. martā palutināt sevi, piedaloties radošā meistarklasē, kur būs iespēja izgatavot mirdzošu kristālu matu rotu un iegūt skaistas portreta fotogrāfijas, rotājoties ar pašas izveidoto aksesuāru.

Meistarklases ietvaros ikvienai dāmai būs iespēja ļauties mirdzošo kristālu rotaļai un izgatavot sev skaistu kristālu matu rotu ''Kroņu darbnīcas'' pārstāves Artas Liepiņas vadībā. Darbnīcas noslēgumā dalībnieces, rotājoties ar savu jauno aksesuāru, skaistās fotogrāfijās iemūžinās fotogrāfe Margarita Zvejniece. Katra dāma saņems trīs profesionāli apstrādātas portreta fotogrāfijas.

Lai piedalītos matu sprādzīšu darbnīcā, nav jābūt priekšzināšanām vai skaidram mērķim, kādu matu rotu vēlas izveidot. Tāpat visi nepieciešamie materiāli rotas izgatavošanai tiks nodrošināti uz vietas.

Meistarklase norisināsies 8. martā plkst. 15 - 17.30 Digitālās transformācijas centrā, Akmeņu ielā 5. Dalības maksa par darbnīcu ir 25 EUR. Lai piedalītos meistarklasē, nepieciešams pieteikties iepriekš, aizpildot anketu: www.adre.se/maturotumeistarklase.

Aktuālā informācija par kursiem un pasākumiem pieejama mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv, Digitālā centra sociālajos tīklos Facebook un Instagram (@vdcentrs), kā arī Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: