Lielā pieprasījuma dēļ SIA “Kurzemes filharmonija” izsludina papildkoncertu 10. decembrī plkst. 16 uz dziedātājas Lindas Leen autormūzikas vakaru koncertzālē “Latvija”. Koncertā piedalīsies dziedātāja Linda Leen, Ventspils bigbends un Ventspils Kamerorķestra stīgu grupa. Pie diriģenta pults Aigars Meri.

Koncertā izskanēs mūziķes jaunākie skaņdarbi - “Blue Monday”, “Uzar mani kā zemi” un dziesmas no albuma “Digital Church” (2017). Īpašu orģinālinterpretācijas renesansi piedzīvos albumu “Chameleon” (2008) un “Ziemskaņas” (2009) kompozīcijas, kuru ierakstu skanējumā liela loma ir atvēlēta simfoniskā orķestra aranžējumiem. Tie savulaik tapuši sadarbībā ar Holivudā strādājošu komponisti Lolitu Ritmanis, filmu mūzikas komponistu un aranžētāju Krisu Elliotu (Lielbritānija) un trompetistu Kevinu Robinsonu (Lielbritānija).

Ventspils bigbenda koncertsastāvu veido mūzikas vidusskolas audzēkņi un pasniedzēji. Kolektīva mākslinieciskais vadītājs – Renārs Lācis, kura vadībā tiek iepazīti dažādi mūzikas stili, tostarp populārās un džeza mūzikas programmas. Īpašu publikas atzinību guvuši koncerti kopā ar latviešu komponistiem un Latvijā zināmiem mūziķiem. Ventspils bigbends ir uzstājies arī ar pasaulē atzītiem māksliniekiem. Decembrī aicinām uz dziedātājas Lindas Leen autormūzikas koncertiem, iepazīstot mūziķei raksturīgos toņus.

Pasākumu finansē Ventspils valstspilsētas pašvaldība.

Biļetes pieejamas tirdzniecības tīklā “Biļešu paradīze”.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    KRX 11.11.2022, 18:18:52

    Pati māksliniece ir informēta vispār, ka viņas koncertu tirgo lētāk, nekā šlāgerballi? :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: