Svētdien plkst. 15.00 teātra namā „Jūras vārti” interesenti būs gaidīti uz deju ansambļa „Liedags” un dāmu deju grupas „Brīzīte” sezonas izskaņas koncertu.

Vienkopus būs iespējams redzēt pašu mazāko pirmsskolas vecuma dejotāju pirmos centienus dejas mākslā. 1.-2. klašu, 3.-4. klašu un 5.-6. klašu deju kolektīvi vēlreiz apliecinās savu gatavību startēt X Vislatvijas skolu jaunatnes Dziesmu un deju svētkos Rīgā no šā gada 6. – 11. jūlijam, jo programmā dejos arī šo svētku repertuāra dejas.

Jauniešu deju kolektīvs „Liedags” labprāt pakavēsies atmiņās un skatītājiem parādīs deju programmu, ar kuru piedalījās Tautas deju ansambļu svētkos latviešu skatuviskās dejas lielkoncertā „Mugura lai nesaliecas” 22.maijā Starptautiskajā izstāžu centrā „Ķīpsala”.

Savukārt vidējās paaudzes deju kolektīva „Liedags” dejotāji, vēl īsti sviedrus nenožāvējuši, sola skatītājiem kaut mazumiņu no tās kopdejošanas burvības, ko smēluši VII vidējās paaudzes dejotāju svētkos "Līklocis" Valmierā 5. jūnijā.

Arī deju grupa „Brīzīte” dāmas, guvušas emocionālu lādiņu 29. maijā Senioru deju svētkos Rakverē, Igaunijā, skatītājus priecēs ar jaunākajām un mīļākajām dejām no sava kolektīva repertuāra.

Bet visu to kopā veidos un saturēs deju ansambļa „Liedags” vadītāja Inga Liepiņa, repetitore Zane Salma, koncertmeistares Sandra Sproģe un Irina Kušnirenko. Uz tikšanos 13.jūnijā plkst. 15.00 teātra namā „Jūras vārti”! Biļešu cena Ls 1,00. Biļešu iepriekšpārdošana teātra nama „Jūras vārti” kasē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: