Gaidot pilsētas 729. dzimšanas dienu, Ventspils bibliotēka izsludināja literāro darbu konkursu “Ventspils skan”. Konkursā piedalījās 18 autori ar 21 darbu.

Žūrija, kuras sastāvā darbojās Ventspils bibliotēkas, laikraksta “Ventas Balss”, Augstskolas, muzeja un Starptautiskās rakstnieku un tulkotāju mājas pārstāvji, par labāko vienprātīgi atzina Jāņa Valka darbu “Skaņpasaule”.

Otro vietu ieguva Nataļja Malašonoka ar darbu “Laimes mātes šūpuļdziesma”, bet trešā vieta tika piešķirta divām konkursa dalībniecēm - Ingai Pozdejevai par darbu “Sirds skaņas” un Marikai Pudulei - Indānei par darbu “Pasaka par Piejūras meža lapsu”.

Vairāki konkursa dalībnieki saņēma arī speciālas balvas. Nataļja Malašonoka - “Ventas Balss” balvu, Marika Pudule - Indāne ieguva bibliotēkas balvu, muzeja balvu saņēma Linda Kāpiņa par darbu “Ventspils skan”, bet Rakstnieku un tulkotāju māja savu balvu piešķīra Ruslanam Rjazancevam par darbu “Rusaločka”.

Visus konkursā iesūtītos darbus publicēs laikrakstā “Ventas Balss” un tie būs pieejami arī Ventspils bibliotēkas tīmekļa vietnē http://biblioteka.ventspils.lv/.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Jānis Valks Walx 06.08.2019, 01:08:49

    Foto - Līga Rūde

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: