Sestdien Olimpiskajā centrā „Ventspils” notiks Latvijas Radio 2 rok un pop dziesmu aptaujas „SEB Muzikālā banka 2010” apbalvošanas ceremonija.

No plkst. 19:00 pasākuma tiešraide būs dzirdama Latvijas Radio 2, bet plkst. 21:15 ceremoniju varēs vērot Latvijas Televīzijas 1.programmā.

Visas fināla dziesmas koncertā izskanēs jaunos aranžējumos kopā ar „Sinfonietta Rīga” un Kristapa Krievkalna instrumentālo grupu. Finālistu vidū Jānis Stībelis, Liene Šomase, Ivo Fomins, Aisha, Miks Dukurs, Lauris Reiniks, Roberts Pētersons, Nikolajs Puzikovs, Candy un Kaža, kā arī  grupas PER, Musiqq un Labvēlīgais tips.

Ceremoniju ar speciāli šim pasākumam gatavotiem priekšnesumiem un muzikāliem pārsteigumiem papildinās „Muzikālās Bankas” ekspertu padomes dalībnieki – Pits Andersons, Boriss Rezņiks, Arnis Mednis, Māris Briežkalns, Valts Pūce, Raimonds Ozols, Normunds Šnē, Niks Matvejevs un latviešu popmūzikas leģenda Margarita Vilcāne.

Atzīmējot aptaujas desmitgadi, neizpaliks arī retrospektīvs ieskats visu aizvadīto sezonu populārākajās dziesmās un atkalredzēšanās ar to izpildītājiem.

Saglabājot tradīcijas, arī šogad  kopā ar raidījuma „SEB Muzikālā banka” vadītājiem Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu, pasākumu vadīs viens no mūziķiem. Šoreiz gods ticis Jānim Stībelim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: