17. martā plkst. 12 slēpošanas kalnā notiks ziemas sezonas noslēguma pasākums “Marta trakums Lemberga hūtē”, kurā piedalīties aicināti visi aktīvās atpūtas cienītāji.

Pēc piecu gadu pārtraukuma ziema mūs atkal ir lutinājusi ar garu sezonu un slēpošanas kalns ir bijis atvērts līdz pat marta vidum. Marta trakuma pasākuma centrālais notikums ir tradicionālais brauciens no kalna cauri ūdens vannai. Ik viens trakulību piekritējs ir aicināts šo dienu iekrāsot ar krāšņiem tērpiem un braucamrīkiem, ar kuriem doties lejā pa kalnu un pārvarēt kalna pakājē izveidoto ūdens baseinu.

No plkst. 11 sāksies dalībnieku reģistrācija slēpošanas kalna servisa ēkā. Radošākie un drosmīgākie dalībnieki tiks apbalvoti dažādās nominācijās un iegūs vērtīgas balvas. Kā tradīcija neizpaliks arī skrējiens kalnā un izklaides bērniem. Būs iespējams sasildīties ar siltu tēju, kā arī dalībniekiem tiks nodrošinātas ģērbtuves ar dušām.

Marta trakuma pasākuma programma:

11 – reģistrēšanās slēpošanas kalna “Lemberga hūte” servisa ēkā

12 – pasākuma atklāšana

12.05 – tērpu un braucamrīku nobraucieni

13 – kalna skrējiens

13.30 – apbalvošana

12 – 14 aktivitātes bērniem

Nominācijas būs šādās kategorijās: “Iespaidīgākais braucamrīks'', Lemberga hūtes simpātija, “Lielākā šļakata”, “Slapjākā ģimene”, “Spilgtākais kolektīvs”, “Jaunākais drosminieks”, “Jestrākais dalībnieks”, “Krāsainākais dalībnieks”, “Kailākie braucēji” un Pārsteiguma nominācija.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Pornieks 15.03.2018, 11:48:49

    Kas tad tur vēl parīt būs, lietainās dienās mājaslapa aicina ciemos, šodien aukstāks, nu rakstīts ka laikapstākļi neatļauj.
    Par vizināšanu un servisu paldies, jūtos gandarīts.

  • -1
    Olimpiskais centrs "Ventspils" 15.03.2018, 17:04:50

    Sezonas pēdējā darba diena Lemberga hūtē bija 12. martā, kad vakarpusē sākās lietus. Uz kalna bija apmeklētāji, kuriem lietus netraucēja baudīt aktivitātes uz kalna un sniega sega bija pietiekami bieza, lai nostrādātu līdz darba dienas beigām. 13.martā lietus turpināja līt, sniega sega strauji kusa un kalna pakājē izveidojās lielas peļķes. Šīs nakts aukstums peļķes un esošo sniegu ir pārvērtis ledū. Ar ledus kārtas segumu pakalpojumi apmeklētājiem uz kalna nav droši, tādēļ kalns joprojām nav atvērts. Tiek veikta ledus irdināšana un uz sestdienas, 17.marta, pasākumu nobrauciena trase būs sagatavota. Gaidīsim Jūs un visus citus interesentus uz sezonas noslēguma pasākumu “Marta trakums Lemberga hūtē!” sestdien, 17.martā plkst.12.00, reģistrēšanās nobraucieniem no plkst. 11.00.

  • 0
    Pornieks 16.03.2018, 09:43:35

    Paldies par atbildi.
    Elementārs priekšlikums rakstu iekopēt sadaļā
    http://www.lembergahute.lv/pasakumi
    Kā arī apmeklētājiem interneta ērtību labad veidot līdzīgu dienasgrāmatu publicējot to savlaicīgi.

  • -1
    berjozova13 15.03.2018, 15:43:20

    Foršs pasākums! Noteikti piedalošos, arī citiem iesaku :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: