Kamerkoris Ventspils un tā diriģents Aigars Meri izsludina jaunu dziedātāju uzņemšanu visās balsu grupās. Pretendentiem nav vecuma ierobežojuma un nav jāsagatavo īpašs priekšnesums.

Aizvadītā sezona kamerkorim Ventspils bijusi panākumiem bagāta. 5. Starptautiskajā Kopernika koru konkursā PER MUSICAM AD ASTRA koris ieguva Grand Prix 2017, 1. vietu jaukto koru grupā, kā arī 1. vietu Tautas mūzikas programmā. Savukārt Nāciju Grand Prix Rīga 2017 kategorijā Folklora a cappella godam izcīnīts uzvarētāja tituls.

Diriģents Aigars Meri atklāj, ka jaunā sezona kora kolektīvam būs ne mazāk darbīga, aizraujoša un izaugsmes bagāta. Plānots veidot visdažādāko stilu koncertprogrammas un muzikālas izrādes, kā arī soloprogrammas un koncertus kopā ar Latvijā zināmiem solistiem, Ventspils kamerorķestri un Ventspils bigbendu. Kā īpašs notikums jāmin kora dalība 2018. gada dziesmu svētkos.

Noklausīšanās notiks šī gada 4, 6, 11. un 13. septembrī plkst. 17:30 teātra namā Jūras vārti, 312. telpā, Karlīnes ielā 40.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: