27. jūnijā plkst. 18:00 Ventspils Teātra namā „Jūras vārti” tiks atklāta Talsu mākslinieku grupas izstāde, kas tur būs apskatāma līdz 28. jūlijam.

Teātra nams „Jūras vārti” un tā divas izstāžu galerijas ir šobrīd labākā izstāžu vieta ne tikai Ziemeļkurzemē. Tāpēc tur izstādīties ir gan gods, gan atbildība, turklāt mākslinieki var priecāties par to, ka viņu darbus tur vērtē pietiekami liels skatītāju pulks - daudzie koncertu un teātra izrāžu apmeklētāji. Līdzīgi tas tagad notiek gan Latgales vēstniecībā GORS, gan Liepājas Lielajā dzintarā un Cēsu koncertzālē.

Talsu mākslinieku grupa šajā izstādē vēlas parādīt labi zināmās Talsu Krūmu mākslas grupas biedru stabilo sniegumu glezniecībā (Andris Biezbārdis, Gunta Kalsere, Guna Millersone, Zigurds Poļikovs, Modris Sapuns, Andris Vītols), fotogrāfijā (Uldis Balga, Dainis Kārkluvalks) un instalācijā (Laura Feldberga). Būs iespēja redzēt arī Talsu jauno mākslinieku Dagnes Ventiņas, Ances Gricmanes glezniecību un Gata Spalvēna fotogrāfijas. Akvareļglezniecību pārstāvēs Inese Mīlberga. Tiks eksponēti vairāki darbi no Talsu novada muzeja mākslas krājuma pēdējiem iepirkumiem, kā arī mākslinieku tikko jaunradītie darbi - ceļojumu inspirācijas.

Izstādei nav dots kāds visu vienojošs nosaukums, taču tāds varētu arī būt: brīvība, dažādība, profesionālisms. Otrs varētu būt pavisam vienkāršs: „Mēs” - tieši tā savu darbu (objektu) ar melnajām žaketēm, savienotām ar asinssarkanām dziju saitēm, nosaukusi Laura Feldberga; tas būs ekspozīcijas centrs.

Ieeja bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: