Tuvojas gada sirsnīgākie svētki un to gaidīšanas laiku gaišāku vēlas padarīt arī t/n “Jūras vārti”.

16. decembrī plkst. 18.00 sadarbībā ar Ventspils Augstskolu notiks labdarības koncerts “Radi brīnumu”, savukārt kopš 7. decembra Mazajā izstāžu zālē apskatāma pazīstamu fotogrāfu izstāde “Palīdzēsim!”.

           

Projekta “Radi brīnumu” mērķis ir šajos Ziemassvētkos uzdāvināt māmiņai Inesei iespēju pilnveidot savas zināšanas Liepājas Universitātē, kas nepieciešamas, lai gādātu par sava bērniņa ar īpašām vajadzībām labklājību un citu bērnu aprūpi atbalsta centrā “Cimdiņš”. Palīdzēsim piepildīt Ineses sapni un padarīt veiksmīgāku un pilnvērtīgāku mazo ventspilnieku dzīvi!

           

Fotoizstādes “Palīdzēsim!” pamatideja ir uzrunāt Latvijas iedzīvotājus, nepaiet garām, kaut uz mirkli apstāties un ieskatīties to bērnu likteņos, kuriem sabiedrības palīdzība šobrīd ir vienīgā cerība uz atbalstu. Savu talantu fotogrāfi ir veltījuši kādam konkrētam bērnam, ģimenei vai bērnu namam, fotogrāfijās atspoguļojot patieso stāstu par bērnu likteņiem.

Izstādē redzami fotomākslinieku Gvido Kajona, Ilmāra Znotiņa, Ivetas Vaivodes, Oļega Zernova, Annas Novikovas, Jāņa Medņa, Raimo Lielbrieža, Ērika Meinarta, Valda, Kaspara Lielgalvja, Artūra Romanovska, Līgas Vasiļūnas, Andreja Strokina, Rolfa Vendiņa un Santas Spilbergas darbi. 

           

Nāc uz koncertu 16. decembrī un palīdzi piepildīt Ineses sapni, savukārt līdz 5. janvārim apskati izstādi un ziedojot palīdzi Latvijā dzīvojošiem bērniem!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: