Svētdien, 22.maijā no 12:00-17:00 Piejūras brīvdabas muzejā notiks pasākums Kāzu štelles.

Kāzas ir tas vienreizēji jaukais pasākums, kurā radi sabrauc kopā priecīgu iemeslu dēļ, un, izrādās, ka arī kāzu vīkšēji var sabraukt kopā no visas Latvijas malu malām, ne jau lai precētos, bet lai draudzīgi tiktos, salīdzinātos, izrādītos un gūtu kādas labas idejas.

Ventspils Piejūras brīvdabas muzejā jau otro gadu maija svētdienā notiks Kāzu štelles, kurās piedalīsies vedēji no Ventspils, Piltenes, Ugāles, Rīgas, Ķeguma, Madonas, Saldus, Jelgavas, Skrundas, Talsiem, Valmieras, Smiltenes un Baložiem. Kāzu štelles vadīs mūziķis Lauris Valters un Anita Alksne. Notiks kāzu muzikantu saspēles, vakara vadītāju spēļprogrammas, dejas, kāzu pakalpojumu gadatirgus, astroloģes Danutas Kiopes padomi un pat mobilā fotostudija. Lielākā kāzu aģentūra Latvijā (Daces Miezītes Kāzu aģentūra) arī dalīsies ar saviem padomiem, Martandi bārmeņu šovs rādīs gandrīz visu ko prot, būs brīnumaina kāzu kūku parāde, ko vadīs saimnieču saimniece Donu Ilze, bet kāzu kleitas, vakartērpus un rotas demonstrēs Ventspils Pērļu pasaule. Kārtīgu mičošanu visiem solījusi parādīt Piltenes folkloras kopa Pill tīn. Lai Kāzu štellēs būtu pillas tīnes, gādā Ventspils pilsēta, Diānas sveces, Kāzu muzejs, Lielākais kāzu pakalpojumu portāls, Ievas Grēgeres pasākumu aģentūra un Piejūras brīvdabas muzejs.

Ieeja – pieaugušajiem – EUR 1,40 vai EUR 1,00 + 40 venti; skolēniem, studentiem, pensionāriem – EUR 0,60 vai EUR 0,30 + 30 venti; ģimenes biļete (2 pieaugušie + 1–5 bērni) – EUR 2,80 vai EUR 1,90 + 90 venti

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: