27. maijā plkst. 20:00 Ventspilī, teātra nama “Jūras vārti” Jaunajā zālē gaidāms populārās rokgrupas “Z-Scars” koncerts.

Pēc ilgāka pārtraukuma uz Latvijas skatuvēm ir atgriezusies grupa “Z-Scars”. Februārī apritēja 15 gadi kopš pirmās reizes, kad Andris Kivičs kopā ar domubiedriem uzstājās koncertā. Atzīmējot šo faktu, grupa atsākusi gan aktīvu koncertdarbību, gan izdevusi jaunu ierakstu “Restarts” – septīto savā radošajā biogrāfijā, kurā iekļautas septiņas pavisam jaunas kompozīcijas. Gaidāmajā koncertā grupas līderis Andris Kivičs sola izpildīt visus grupas lielākos un klausītāju iemīļotākos hitus, kā arī dziesmas no jaunā albuma.

Jau divus gadus pēc grupas “Z-Scars” pirmā koncerta 2001. gadā Rīgā, klubā “Metro” dziesma “Tu tuvojies sev” un debijas albums “Starp tevi un mani” nodrošināja mūziķiem plašu atpazīstamību. Togad albums bija trešais pirktākais Latvijā. 2003. gadā “Z-Scars” ieguva trīs Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas nominācijas – labākā debija, labākais roka albums, labākā roka dziesma, bet dziesma “Tu tuvojies sev” uzvarēja Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujā “Muzikālā banka”. 2011. gadā pēc vēl vairāku albumu, kā arī labāko dziesmu izlases izdošanas, “Z-Scars” koncertdarbība nemanāmi, bet pierima. Kopš tā laika grupas dibinātājs, solists un dziesmu autors Andris Kivičs lielākoties uzstājies kā solo mākslinieks. Grupa koncertus nesniedza, radot klausītājos pamatotas aizdomas par grupas izjukšanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: