Svētdien, 27. decembrī, ar tiešraidi LTV 1. programmā plkst. 18.20 un plkst. 21.15. notiks Ziemassvētku labdarības koncerts, kuru atklās ar akcijas himnu ‘’Nepaej garām’’. Jau vairākus gadus to izpilda ventspilniece Patrīcija Anna Doniņa, kura ir šīs dziesmas vārdu autore.

Koncertā savu mīlestību un sirds siltumu dāvās Ventspils Centra sākumskolas vokāli instrumentālās grupa „Jautrie draugi” - Asnāte Līva Litavniece (taustiņinstrumenti), Terēza Tīrmane (taustiņinstrumenti), Elēna Blāze, (vokāls), Patrīcija Anna Doniņa (vokāls), Agneta Bileskalna (vokāls), Reinis Pinkovskis (ģitāra) un Marks Markuss Ābelītis (bungas).

Viņu uzmundrinājums un atbalsts mazajām sirsniņām izskanēs dziesmās: 

‘’Nakts mani uzrunā’’ (mūzika- Mārtiņš Freimanis, vārdi- Mārtiņš Freimanis/Lauris Reiniks) un ‘’Nekas jau nebeidzas’’ (mūzika- Ivo Fomins, vārdi- Guntars Račs).

Grupa „Jautrie draugi” tika izveidota 2010. gadā, tās vadītāja, aranžētāja un ideju iniciatore kopš dibināšanas – Sandra Sproģe. Grupas dalībnieki ir vairākkārtēji Latvijas vispārizglītojošo, profesionālo skolu, bērnu un jauniešu vokāli instrumentālo ansambļu konkursu laureāti. Grupa vienmēr spēlē dzīvā izpildījumā, neizmantojot fonogrammas. Par grupas koncertu un uzvedumu vizuālo risinājumu un tehniskajiem darbiem gādā Kaspars un Andris Sproģi.

Latvijas Bērnu fonda un Latvijas Televīzijas kopīgi organizētās akcijas ‘’Nepaej garām’’ mērķis ir atbalstīt no vardarbības cietušus bērnus un ģimenes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: