Ventspils muzejs aicina atklāt jaunu sezonu.

Apskati fotogrāfijas.
 
Vasaras sezona ir noslēgusies, un Ventspils muzejs ir nolēmis ievilkt otro elpu. Ventspilniekiem būs iespēja doties nakts ekskursijās pilī. Lai novērtētu, vai  pilsētniekus saista šāda iespēja - izstaigāt pili tumsā, muzeja vēsturnieka stāstījuma un niecīgas kaķactiņas pavadībā, 30.oktobra vakarā no plkst. 21.00 līdz 23.00 Livonijas ordeņa pilī notiks pasākums „Sezona beidzas, lai dzīvo sezona!".
 
Šajā vakarā pilskrogs „Melnais Sivēns" un Ventspils muzejs piedāvās nelielu cienastu, pavarda siltumu un gaismu, iespēju ar fotogrāfa palīdzību noķert savu ēnu, vērot citu veidoto un radīt savu ēnu teātri. Muzeja vēsturnieki ir sagatavojuši īpašos pils nakts stāstus un aicinās drosmīgos kopīgā pastaigā pa pili.
Ar pils dāmu varēs meklēt malu malās paslēptos pils dārgumus un, cieši aizvērtām acīm, minēt savu atrašanās vietu pilī. Sestdienas vakarā pilī priecāsies par maskotiem viesiem, nācējiem vēlams paņemt līdzi arī savu gaismu (kabatas bateriju). Pēc plkst. 23.00 nakts sezonu varēs turpināt pilskrogā „Melnais Sivēns".
 
Ieeja: Ls 0,75.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: