21. janvārī plkst. 17.30 Ventspils Galvenajā bibliotēkā atklās Māra Grīvas veidoto fotoizstādi „Ticība. Cerība. Mīlestība. Kurzeme”.

Pazīstamā vieglatlētikas trenera Māra Grīvas mūža aizraušanās un vaļasprieks līdzās sportista un trenera gaitām ir fotografēšana. Fotoizstāde „Ticība. Cerība. Mīlestība. Kurzeme” ir trīs stāsti, no kuriem katrs apskatāms trīs dažādās vietās Ventspilī.

Viena izstāde no 19. janvāra līdz 25. februārim apskatāma Ventspils Olimpiskajā centrā, otra - no 21. janvāra līdz 15. februārim Galvenajā bibliotēkā, bet trešā - no 10. marta līdz 13. aprīlim teātra namā “Jūras vārti”.

Izstādēs skatāmie darbi atspoguļo autora meklējumus dvēseles un dabas saskaņā. Visas trīs izstādes vieno dziļa un patiesa mīlestība pret Ventspili, pret Ventspils apkārtnes un Kurzemes dabas skaistumu un neatkārtojamību.

Fotoizstāde „Ticība. Cerība. Mīlestība. Kurzeme” Galvenajā bibliotēkā ir turpinājums bibliotēkas un autora sadarbībai, kas aizsākās, apzinot mūsu novadnieka Friča Forstmaņa (Dziesmas) atstāto bagāto kultūrvēsturisko mantojumu. Pirms gada, Māra Grīvas apaļās jubilejas gadā, Galvenajā bibliotēkā varēja apskatīt M.Grīvas darbu izstādi „Ventspils starp Užavu un Lošupi”.

Izstādes „Ticība. Cerība. Mīlestība. Kurzeme” atklāšanā piedalīsies darbu autors Māris Grīva.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: