Mazbānīša svētkos Ventspils Piejūras brīvdabas muzejā 28. decembrī Kaza brauks vilcienā, turklāt, būs gandrīz tikpat svarīga persona kā Mazbānītis, jo nākamais gads, kā zināms, ir Kazas gads!

Gadsimtu senā lokomotīve šogad ikvienam dāvina vienu braucienu bez maksas pa Riņķa līniju no plkst. 14:00 līdz 15:45, bet plkst. 16:00 vilcieniņš dosies vienā braucienā uz Kalna staciju un atpakaļ. Kamēr gaismām greznojies bānītis vizināsies, tikmēr Piejūras brīvdabas muzejā varēs smēdē liet laimes, stacijā iedzert karstu piparmētru tēju un, vilcienu gaidot, šķirot pupiņas ātruma sacensībās. Smiltnieku mājā bezmiega māktos gaida Miega aitiņu un ziemas micīšu darbnīca, bet Lībiešu sētā Smiltiņu ģimene cienās ar savu gardo zupu.

Pasākumu vadīs Kaziņa (Indra Vītiņa), pie stacijas un bānītī muzicēs dziesmu ansamblis Ventiņi (vadītāja Dina Bāne), bet plkst. 16:00 sāksies koncerts Lielirbes baptistu lūgšanu namā Mūsu ziemas stāsti. Piedalīsies Jauktais koris Līvzeme (vadītāja Astra Plostniece) un Ventspils mūzikas vidusskolas audzēkņi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: