26. aprīlī plkst. 19.00 Ventspils Jaunrades namā notiks 2. Pieaugušo deju kolektīvu festivāls „Sieviete - krāšņākais zieds”.

Festivālam savu dalību pieteikuši 12 kolektīvi no dažādām Latvijas pilsētām - Ventspils, Tukuma, Aizputes, Talsiem, Vandzenes, Jūrmalas un Engures. Pasākuma dalībnieces ir sievietes.

Festivāli ir ļoti svarīgi kolektīvu radošās darbības motivācijai. Tiem gatavojoties tiek veidotas jaunas, kvalitatīvas horeogrāfijas. Pēc pieredzes var teikt, ka pēdējo gadu laikā kolektīvi veidojas ar vien vairāk un interesantāki. Interesanti gan stila, gan izdomas, gan tērpu ziņā. Dejošana motivē katru sievieti justies pozitīvai, pašapzinīgākai un sievišķīgai. Tas arī ir festivāla viens no mērķiem - apzināties, cik skaistas ir mūsdienu sievietes, iepazīt citu kolektīvu repertuāru, kopīgi priecāties par skaistiem priekšnesumiem un būt gandarītiem par paveikto. Turklāt skatītājiem tiks piedāvāts skaists pavasarīgs koncerts.

Kolektīvu priekšnesumus vērtēs žūrija, kuras sastāvā ir Ventspilī zināmi cilvēki. Festivālā katrs kolektīvs saņems savu nomināciju un piemiņas veltes par piedalīšanos pasākumā. Kā viesi uzstāsies pop studijas „Jūras akmentiņi ” vecākie audzēkņi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: