Koncertturnejā „Lauris Reiniks Ziemassvētkos” 20.decembrī Ventspils Teātra namā „Jūras vārti” kopā ar dziedātāju uz skatuves kāps popgrupa „Jūras akmentiņi”, palīdzot radīt svētku noskaņu.

Līdz šim Lauris Reiniks Ziemassvētku programmu ar lieliem panākumiem dziedājis pārpildītos koncertos Jelgavā, Valmierā un Rēzeknē. Koncertā skan populārākās latviešu un ārzemju Ziemassvētku dziesmas, un publika ar ovācijām uzņem brīdi, kad uz skatuves iznāk Reiniku ģimene. Aizkustinoši ir arī mirkļi, kad Lauris sev piebiedroties aicina vietējos māksliniekus – Ventspilī tā būs popgrupa “Jūras akmentiņi”.

 

Popgrupa „Jūras akmentiņi” pārstāv Ventspils popstudiju „Jūras akmentiņi”, kura Lūcijas Boitmanes vadībā darbojas kopš 1995. gadā. Grupa ieguvusi dažādas atzinības Latvijā un plūkusi laurus arī konkursos ārzemēs.

 

Lūcija Boitmane: "Mēs strādājam, jo dziedāšana dod mums lielāko prieku un gandarījumu par sasniegto. Lielākais prieks ir tad, kad mūsu izpildītās dziesmas sasniedz klausītāju sirdis. "Jūras akmentiņi" ir bērni un jaunieši, kas dzied ar prieku sirdī un uguntiņu acīs!"

Publika, kurā daudz ģimeņu pilnā sastāvā, uzstāšanos uzņem ar prieku un atsaucību, neļaujot Laurim doties prom vēl ilgi pēc pēdējās dziesmas. Koncertam seko gandrīz stundu ilga tikšanās ar faniem – Lauris neatsaka nevienam, kurš vēlas palūgt viņa autogrāfu vai kopā nofotografēties.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: