12. novembrī Galvenajā bibliotēkā aizvadīts Ventspils mūzikas vidusskolas pedagoga Ilmāra Štrena vokālās klases audzēkņu koncerts “Ir mūzikli. Ir dziedātāji”.

Veltījumu savai valstij, sev tuvajiem cilvēkiem un visiem mūzikas mīļotājiem melodijās no latviešu un ārzemju mūzikliem un animācijas filmām izdziedāja Ventspils Mūzikas vidusskolas pedagoga Ilmāra Šterna vokālās klases audzēkņi Daniela Valde, Inese Harkina, Ļubova Sazoņenko, Patrīcija Anna Doniņa, Amanda Maržecka, Edīte Štrausa, Undīne Rolava, Sanija Pastare, Edvards Grieze, Roberts Pētersons, Sallija Taučus un Laura Rubīna. Koncerta iesākumā īpašu gaisotni radīja I. Šterna dziedājums – Skice Nr. 1 no autorprogrammas Skice jaunai lapai.

 

Muzicēšanu papildināja vakara vadītāju saistošais stāstījums, kas bagāts ar dažādiem interesantiem faktiem par darbu rašanās vēsturi, autoriem, izpildītājiem. Jauno solistu patiesais, dabiskais un nesamākslotais sniegums aizkustināja ikviena klausītāja sirdi, īpaši izpildot Jāņa Lūsēna Nē, manis nav, Raimonda Paula Teic, kas esi un Zigmara Liepiņa Atceries, Lāčplēsi.

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: