Televīzijas šova "KORU KARI 3" uzvarētāji – Rēzeknes zaļo pakalnu koris un tā vadītājs Normunds Zušs ielūdz uz emocionālu, sirsnīgu un dvēselisku koncertu Ventspils Kultūras centrā 7. septembrī plkst. 17.00.

Rēzeknes Zaļo pakalnu koris aktīvi rosās un strādā, lai skatītājiem sniegtu augstu muzikālo baudījumu. Ventspilniekiem un pilsētas viesiem sagatavotajā koncertprogrammā iekļautas gan TV šovā dzirdētās dziesmas kora izpildījumā, gan koristu individuālie priekšnesumi latviešu, angļu, spāņu, itāļu un, protams, latgaļu valodā. Vērīgākie "Koru karu 3" skatītāji būs pamanījuši, ka Rēzeknes Zaļo pakalnu koris apvienojis ļoti talantīgus dziedātājus, kuri Latvijā ir jau pazīstami, gan arī tādus, kuri nesen uzsākuši ceļu uz atpazīstamību. Koncertu ar saviem priekšnesumiem papildinās Latvijas Šlāgeraptaujas finālisti - grupa "Ginc un Es", Šlāgeraptaujas uzvarētāji - grupa "Galaktika", dziedošie brāļi Puncuļi, kā arī Inga Mazure un Aija Eriņa.

"Sensenos laikos, pat ļoti senos, kad Daugava vēl tecēja uz otru pusi, mūsu dzimtenes zaļajos mežos, kalnos un pakalnos vīteroja brīnišķīgas balsis, kuras tā vien sauca pēc sadziedāšanās. Bet katrai balsij bija sava melodija. Tā gāja dienas, mēneši un gadi, līdz kādā zaļā, saules apmirdzētā rītā zaļo pakalnu un ieleju, zaļo mežu un pļavu balsis apvienojās vienā zaļā dziesmā, tādā kā ugunskura liesmā, kuru grūti nodzēst, bet grūti arī savaldīt. Un tad puiši ar zaļām ozola milnām plecos iznāca no zaļajiem mežiem, meitenes zaļos linu svārkos un košos vainadziņos kāpa lejā no zaļajiem Rēzeknes pakalniem, lai satiktos Ventspilī - pilsētā pie Baltijas jūras”.

Biļešu iepriekšpārdošana Ventspils Kultūras centra kasē (tālr. 63624796).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: