Līdz 10. augustam Ventspilī notiks 10.Starptautiskā vokālā meistarklase un starptautisks vokālistu konkurss, kurā dalībnieki sacentīsies par operdziedātājas Alīdas Vānes piemiņas balvu.

Konkursam un vokālajai meistarklasei aicināti pieteikties dalībnieki vecumā no 18 līdz 30 gadiem - topošie un profesionālie dziedātāji, kora mākslinieki, vokālie pedagogi un visi tie, kuri sapņo par kļūt par dziedātājiem.

Meistarklasē trīs intensīva un radoša darba pilnās dienās dalībniekiem būs iespējā pilnveidot profesionālās iemaņas pie pašmāju un ārzemju pedagogiem - Latvijas Nacionālās operas solistiem Lienes Kinčas un Krišjāņa Norveļa, lietuviešu dziedātājas Astas Kriksčunaites, kā arī pie vokālās pedagoģes Džoijas Mammenas no Lielbritānijas. Labākajiem dziedātājiem 6. augustā būs iespēja uzstāties koncertā kopā ar mūsu operas zvaigznēm Kinču un Norveli.

Starptautiskā vokālistu konkursa dalībniekiem būs iespēja sacensties par operdziedātājas Alīdas Vānes konkursa laureāta titulu un 700 latus vērto naudas balvu, diplomiem un citām vērtīgām balvām. Konkursa fināls notiks sestdien Ventspils Jaunrades namā plkst.12:00, bet plkst.14:00 konkursa apbalvošanas ceremonija un noslēguma koncerts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: