Svētdienas, 23. jūnija, vakarā ikviens tiek aicināts uz Līgo svētku svinībām! No plkst. 20.00 Reņķā dārzā valdīs īpaša gaisotne, jo ventspilniekus ar interesantu programmu svētkos sveiks grupa „Sus Dungo”.

Savukārt no plkst. 22.00 uz lustīgiem dančiem aicinās grupa „Tumsas Uguns”.

„Sus Dungo” ir neatkārtojams dārgums Latviešu neatkarīgajā mūzikā. Septiņas jaunās dāmas ar plašu instrumentu klāstu, ieskaitot akordeonu, arfu, flautu, meitenīgi dzidrām balsīm atstāj neaizmirstamu iespaidu. „Sus Dungo” ir svaiga elpa mūzikā, jaunības, patiesas brīvības un improvizācijas pildīta. Nemainīgi siltā atmosfēra mijas ar patiesu uzstāšanos un oriģinālu mūziku.

 

2012. gadā „Sus Dungo” izdeva savu pirmo studijas ierakstu „Rasā pēdas”, kas saņēmis atzinīgus vērtējumus no Latvijas mūzikas kritiķiem, sirsnīgu atbalstu no klausītājiem, un apbalvots kā Latvijas ierakstu „Gada debija 2012”.

 

„Sus Dungo” radītā noskaņa turpināsies arī Jāņu nakts zaļumballē, kad līgotājus līdz pat rīta gaismai uz lustīgiem dančiem aicinās grupa „Tumsas Uguns” un DJ Lācis.

 

Grupa „Tumsas Uguns” dibināta 2002. gadā. Grupas sastāvā ir profesionāli jauni mūziķi, kuri izpilda dziesmas tikai latviešu valodā. Grupa ir piedalījusies vairākos festivālos, kā piemēram, „Rumbas roks”, kur grupa ieguva skatītāju simpātijas, trīs gadus ir piedalījusies festivālā „Mēs un Līvi”, katru gadu piedalās rok festivālā „Ikrs+” un citos festivālos. „Tumsas Uguns” spēlējuši līdzās ar tādām grupām kā „Opus pro”, „Dzelzs vilks”, Fomins un Kleins, „Tumsa”, „Iedomu spārni” un „R.A.P” u.c.

 

Ieeja pasākumos bez maksas.

 

Finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas pašvaldība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: