19. oktobrī plkst. 19 Teātra namā “Jūras vārti” izskanēs koncertprogramma “Rozes kaislības”. Kopīgā stāstā uz vienas skatuves satiksies aktrise, LNT seja Vita Baļčunaite un trīs tautā iemīļoti dziedātāji – Andris Daņiļenko, Roberto Meloni un Dzintars Čīča.

Mīlas stāstu par gaišmataino skaistuli Rozi, uz kuras sirdi pretendē itāļu mačo, čigānzēns un liktenīgais latvietis, veido populāri latviešu, čigānu un itāliešu estrādes hīti – “Felicita”, “Rozīt manu nātru dārzā”, “Čigānzēns”, “Mambo italiano”, “Edelvais”, “Rudens roze” u.c. Koncertā Ventspilī stāsts tiks papildināts ar kādu īpašu priekšnesumu dziesmai no kinofilmas “Tabors aiziet debesīs” – to kopā ar populārajiem solistiem izpildīs Ventspils bērnu popgrupas “Jūras akmentiņi” dalībniece Rebeka Tamuža-Grieze.

 

“Esmu priecīgs, ka Ventspils koncertā iesaistīsies Rebeka, jo, kā uzzināju, arī viņā rit čigānu asinis. Atzīšos, ka koncertu Ventspilī gaidu ar nepacietību, jo šī pilsēta man īpaši patīk un te ir liela daļa manu fanu – galu galā tieši šajā pilsētā divas reizes esmu uzvarējis Šlāgeraptaujas finālā!” lepojas Dzintars Čīča.

 

Kopā ar Čīču, Roberto, Daņiļenko un Baļčunaiti koncertā “Rozes kaislības” muzicēs instrumentālā grupa – pianists Anatolijs Livča, akordeonists Kaspars Gulbis, kontrabasists Viktors Veļičko un bundzinieks Miķelis Vīte.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: