Pagājušās nedēļas nogalē reģistrētas kārtējās zādzības, apstādināts kārtējais dzērājšoferis un policija pārbaudījusi arī jauniešu pulcēšanās vietas.

Laika posmā no 14. aprīļa vakara līdz 15. aprīļa rītam Embūtes ielā , iekļūstot dzīvoklī, nozagti dokumenti, fotokamera, soma un ādas jaka. Savukārt 17. aprīļa vakarā P. Stradiņa ielā no neaizslēgta dzīvokļa koridora nozagta rokas somiņa ar dažādām personīgajām mantām. Par abām zādzībām policijā sākti kriminālprocesi.

Policija atgādina parūpēties par sava mājokļa drošību arī pašiem iemītniekiem – pat tad, ja atrodaties dzīvoklī vai izejat vien uz brīdi, durvis nepieciešams slēgt, lai izvairītos no nelūgtiem „viesiem”. 

17. aprīlī rītā Kūldigas ielā apturēta automašīna "Renault Megana", kuras vadītājs, 55 gadus vecs vīrietis, bija alkohola reibumā - 1.57 promiles.

Nedēļas nogalē Ventspils policijas darbinieki pastiprināti kontrolējuši dažādas vietas, kur pulcējas jaunieši. Noformēti vairāki protokoli par nepilngadīgu personu atrašanos bez pieaugušo uzraudzības pēc likumā noteiktā laika, kā arī par alkohola lietošanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: