3. novembrī ap plkst. 16:50 Ventspilī, Kuldīgas ielā, autobusu pieturā vadītājam tika nozagta nauda. Arī 6. novembrī plkst. 19.55 Ventspils autoostā autobusā no kases tika nozagta nauda. Abos gadījumos uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.

5. novembrī plkst. 08:25 Ventspils novada Jūrkalnes pagastā policijas darbinieki apturēja transporta līdzekli VW Sharan, kuru vadīja 1981. gadā dzimis vīrietis. Viņš nogādāts slimnīcā medicīniskās ekspertīzes veikšanai, lai noteiktu iespējamu apreibinošo vielu lietošanas faktu. Uzsākta administratīvā lietvedība.

5. novembrī ap plkst. 10:40 Ventspilī, no Spāres ielas pagalma, NMPD darbinieki slimnīcā nogādāja 1937. gadā dzimušu vīrieti ar miesas bojājumiem. Ir uzsākts kriminālprocess apstākļu noskaidrošanai.

5. novembrī plkst. 21:19 Ventspils novada Popē pa ceļu 1985. gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu, būdams alkohola reibumā (0,73 promiles). Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

6. novembrī plkst. 11:14 Ventspilī, Siguldas un Tārgales ielas krustojumā notika sadursme starp automašīnu Audi 80, kuru vadīja 1953. gadā dzimis vīrietis un automašīnu Renault Master, ko vadījis 1997. gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cietis automašīnas Audi vadītājs. Uzsākts kriminālprocess.

7. novembrī ap plkst. 20:55 saņemta telefoniska informācija no NMPD par to ka, Ventspilī, Kuldīgas ielā, autoostā pagaidām nenoskaidrotas personas vīrietim nodarīja miesas bojājumus un atņēma mobilo tālruni. Cietušais nogādāts slimnīcā. Notikušā apstākļi tiek skaidroti.

7. novembrī ap plkst. 22:24 Ventspils novada Tārgales pagastā, konstatēts, ka a/m Chrysler Voyager sadurtas trīs riepas. Turpat blakus arī automašīnai Volvo XC70 sadurtas divas riepas. Uzsākts kriminālprocess.

8. novembrī plkst.15:13 policija saņēma ziņu, ka Ventspilī, Kuldīgas ielā, ir atlauzts šķūnītis un nozagtas alumīnija trepes, kā arī sabojātas garāžas durvis un izsista loga rūts. Uzsākts kriminālprocess.

9. novembrī plkst. 15 Ventspilī, Kuldīgas ielā, konstatēts, ka, uzlaužot durvis, iekļūts šķūnītī, no kura nozagts trimmeris, saldējuma aparāts un kafijas automāts, kā arī divas somas. Uzsākts kriminālprocess.

9. novembrī ap plkst. 14 kādā izglītības iestādē skolēns konstatējis, ka no ģērbtuves plauktiņa pazudis maks ar dokumentiem un naudu. Uzsākts kriminālprocess.

9. novembrī laika posmā no plkst.18:15 līdz plkst.18:35 Ventspilī, Lielajā prospektā, tirdzniecības centrā vīrietim no kabatas nozagts mobilais tālrunis. Uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: