24. septembrī ap plkst. 18 Valsts policijā saņemta informācija no Ventspils pilsētas pašvaldības policijas par to, ka Ventspilī, Talsu ielā ir apturēta automašīna, kurai nav veikta valsts tehniskā apskate.

Notikuma vietā konstatēts, ka automašīnu vadīja 1979. gadā dzimis Krievijas pilsonis ne tikai bez apskates, bet arī bez īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas un arī ar nederīgu vadītāja apliecību. Vīrietim par minētajiem pārkāpumiem ir noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu par tāda transportlīdzekļa izmantošanu ceļu satiksmē, kuram noteiktajā termiņā nav veikta valsts tehniskā apskate, transportlīdzekļa vadītājam uzliek naudas sodu no piecdesmit pieciem līdz simt divdesmit eiro. Savukārt par tāda transportlīdzekļa izmantošanu ceļu satiksmē, attiecībā uz kuru nav izdarīta tā īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligātā apdrošināšana, uzliek naudas sodu no astoņdesmit pieciem līdz simt divdesmit eiro.

27.septembrī ap plkst. 9:30 Ventspilī, Siguldas ielā konstatēts, ka uzlauzta dārza mājiņa, no kuras nozagtas dažādas mantas. Nākamās dienas rītā Saules ielā konstatēts, ka no daudzdzīvokļu mājas kāpņu telpas nozagts velosipēda priekšējais ritenis un sēdeklis. Savukārt ap plkst. 20:20 Mārtiņa ielā kāds vīrietis konstatējis, ka dzīvokļa īrnieks no dzīvokļa ir nozadzis sadzīves tehniku. 29. septembrī ap plkst. 10 Ventspils novadā, Puzes pagastā konstatēts, ka iekļūts kāda mednieku kolektīva telpās, no kurām nozagti ragi un citas mantas. 30. septembrī Ventspils novadā, Ances pagastā konstatēts, ka mežā patvaļīgi nocirstas 50 priedes. Savukārt Tārgales pagastā konstatēts, ka nozagti 30 kubikmetri dažādu kokmateriālu. 1. oktobrī ap plkst. 3 Ventspilī, Ganību ielas atpūtas vietā sieviete konstatējusi, ka no somiņas, kura bija pakarināta uz drēbju pakaramā, ir nozagtas dažādas mantas. Valsts policijā par notikušo uzsākti kriminālprocesi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: